Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ετοιμάζονται για… γάμους και βαφτίσια!

Ετοιμάζονται για… γάμους και βαφτίσια!

Περίοδος προετοιμασίας και αποφάσεων για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με τις ιδέες και τα πρόσωπα να «πέφτουν» στα τραπέζια των συσκέψεων.

Τα στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών, γνωρίζοντας ότι η διαφημιστική πίττα παραμένει ακόμα μικρή, προσπαθούν να δουν τι θα είναι αυτό που θα καταφέρει να κερδίσει τηλεθεατές. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, λόγω και της οικονομικής κρίσης, έχουν επικεντρωθεί σε «χρηστικά» θέματα και εκπομπές, θέλοντας έτσι να προσφέρουν στους τηλεθεατές λύσεις για θέματα που τους ενδιαφέρουν, δίνοντάς τους χρήσιμες ιδέες, ώστε να εισπράξουν αυτοί τηλεθεάσεις. Όπως φαίνεται όμως, την επόμενη σεζόν κάποιοι ετοιμάζονται για… γάμους, βαφτίσια και λοιπές εκδηλώσεις, θέλοντας να δώσουν λύσεις στους τηλεθεατές για το πώς θα εξοικονομήσουν χρήματα.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου ο ΣΚΑΪ συζητά να βγάλει στον αέρα την επόμενη σεζόν μία εκπομπή που θα ασχολείται με γάμους, βαφτίσεις και άλλες εκδηλώσεις που αφορούν ευχάριστες στιγμές της ζωής μας, δίνοντας συμβουλές για το πώς μπορούμε να τις οργανώσουμε με λίγα χρήματα.. Η εκπομπή θα είναι ωριαία και θα προβάλλεται μία φορά τη βδομάδα και σε αυτή θα δίνονται έξυπνες ιδέες, αλλά κυρίως οικονομικές, αποδεικνύοντας ότι και σε αυτά τα θέματα δεν θέλει μόνο κόπο και χρήματα, αλλά ιδέες και τρόπους να τις εφαρμόσεις.

Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν τις επόμενες ημέρες που θα οριστικοποιηθεί τι εκπομπές έχουν δυνατότητα λόγω οικονομικών να βγάλουν στον αέρα, αλλά σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, στο κανάλι του Φαλήρου θεωρούν ότι η εκπομπή αυτή θα κερδίσει τους τηλεθεατές. Όπως φαίνεται λοιπόν θα επέλθει… ο γάμος με την εκπομπή, δίνοντας έτσι το «πράσινο» φως για να βγει στον αέρα την επόμενη σεζόν.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε