Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Eurovision 2021: Τι δείχνουν τα στοιχήματα για Ελλάδα, Κύπρο και τον μεγάλο νικητή

Eurovision 2021: Τι δείχνουν τα στοιχήματα για Ελλάδα, Κύπρο και τον μεγάλο νικητή

Στον τελικό της Eurovision 2021 πέρασε, όπως ήταν αναμενόμενο, η Ελλάδα με την Στεφανία Λυμπερακάκη να εντυπωσιάζει. Τι δείχνουν τα στοιχήματα για τον τελικό του Σαββάτου.

Στον τελικό της Eurovision 2021, μετά την Κύπρο και την Έλενα Τσαγκρινού, πέρασε και η Ελλάδα με την πιο νεαρή τραγουδίστρια του φετινού διαγωνισμού.

Η Stefania εντυπωσίασε με το «Last Dance», μια δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn αλλά και με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Φωκά Ευαγγελινού.

Η νεαρή τραγουδίστρια βγήκε στη σκηνή του Ahoy Arena και έλαμψε με την αστραφτερή μοβ ολόσωμη φόρμα της κάνοντας το κοινό να την αποθεώσει.

Μετά το τέλος του Β’ Ημιτελικού της Eurovision 2021, το πεδίο έχει ξεκαθαρίσει και όλοι ετοιμάζονται για το μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Τα στοιχήματα έχουν πάρει φωτιά, αφού πολλοί είναι εκείνοι που προσπαθούν να μαντέψουν τη χώρα που θα καταφέρει να στεφθεί νικήτρια του 65ου διαγωνισμού της Eurovision. Τα φαβορί φαίνεται να είναι αρκετά, όμως η θέση είναι μόνο μία.

Το πρωί της Παρασκευής, η εκπομπή “Στην Φωλιά των ΚουΚου” παρουσίασε τις δέκα χώρες που βρίσκονται στην κορυφή των γραφείων στοιχημάτων, μετά τις πρόβες και τις εμφανίσεις τους στους ημιτελικούς. Την πρώτη θέση για τη νίκη καταλαμβάνει η Ιταλία, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν η Γαλλία, η Μάλτα, η Ουκρανία και η Ελβετία.

Δείτε αναλυτικά τη δεκάδα:

10. Βουλγαρία
9. Σαν Μαρίνο
8. Πορτογαλία
7. Φιλανδία
6. Ισλανδία
5. Ελβετία
4. Ουκρανία
3. Μάλτα
2. Γαλλία
1. Ιταλία

Δείτε το βίντεο:

Media Τελευταίες ειδήσεις