Πέμπτη, 25 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Eurovision 2021: Τι δείχνουν τα στοιχήματα, οι θέσεις που παίρνουν Ελλάδα και Κύπρος

Eurovision 2021: Τι δείχνουν τα στοιχήματα, οι θέσεις που παίρνουν Ελλάδα και Κύπρος

EUROVISION 2021: Η Ευρώπη συντονίζεται στους ρυθμούς της Eurovision, και οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν βγάλει ήδη νικητή…

Ελλάδα και Κύπρος, με την Στεφανία Λυμπερακάκη και την Έλενα Τσαγκρινού αντίστοιχα, δίνουν το βράδυ του Σαββάτου τη μάχη στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2021. Ο τελικός του 65ου διαγωνισμού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί απόψε το βράδυ στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας και τα στοιχήματα τις τελευταίες ώρες «έχουν πάρει φωτιά»!

Όπως είναι γνωστό, η Στεφανία Λυμπερακάκη για την Ελλάδα θα εμφανιστεί στη 10η θέση, ενώ η Έλενα Τσαγκρινού για την Κύπρο στην πρώτη θέση, αμέσως μετά την έναρξη του τηλεοπτικού σόου.

Ο τελικός του 65ου διαγωνισμού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί απόψε το βράδυ στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας και τα στοιχήματα τις τελευταίες ώρες «έχουν πάρει φωτιά»!

Όπως είναι γνωστό, η Στεφανία Λυμπερακάκη για την Ελλάδα θα εμφανιστεί στη 10η θέση, ενώ η Έλενα Τσαγκρινού για την Κύπρο στην πρώτη θέση.

Τι λένε, όμως τα στοιχήματα για τις δύο εκπροσώπους; Όπως θα δεις στην κατάταξη, βρίσκονται εκτός δεκάδας, με την Κύπρο να είναι στη 12η θέση και την Ελλάδα στη 16η.

Φαβορί για την πρώτη θέση είναι η Ιταλία, με τη Γαλλία και τη Μάλτα να συμπληρώνουν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα στα στοιχήματα.

Αναλυτικά ο πίνακας με την κατάταξη στα στοιχήματα:

Media Τελευταίες ειδήσεις