Media

Eurovision 2022: Ο Βρετανός τραγουδιστής παρηγορεί τον Ελβετό γιατί δεν πήρε βαθμό από το κοινό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κανένα βαθμό δεν πήρε η Ελβετία κατά τον χθεσινό τελικό της Eurovision 2022, τουλάχιστον από τη βαθμολογία του κοινού, με τον Ελβετό τραγουδιστή να βρίσκει παρηγοριά στον Σαμ Ράιντερ της Μεγάλης Βρετανίας.

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού τελικού της Eurovision 2022 ο τραγουδιστής Μάριους Μπέαρ της Ελβετίας ήταν απαρηγόρητος, καθώς ενώ πήρε 78 βαθμούς συνολικά από τις κριτικές επιτροπές, δεν φαίνεται να ενθουσίασε το κοινό και δεν κατάφερε να πάρει ούτε ένα βαθμό από την ψηφοφορία του κοινού.

Μάλιστα, σε βίντεο στην επίσημη σελίδα της Eurovision στο Instagram o Ράιντερ της Βρετανίας, που έχασε την πρωτιά μετά την ψήφο του κοινού, φαίνεται να παρηγορεί τον Μπέαρ της Ελβετίας ο οποίος δεν πήρε κανένα βαθμό. Στο βίντεο ο Ράιντερ αγκαλιάζει και χαϊδεύει τα μαλλιά του δακρυσμένου Μπέαρ.

Για την ιστορία, ο Μπέαρ συμμετείχε στη διοργάνωση με το τραγούδι «Boys do cry» που έγραψε ο ίδιος. 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Πάνος Κιάμος: Η δυναμική δισκογραφική επιστροφή με το τραγούδι «Ανοιχτή Ακρόαση»
Κυκλοφορεί από την Panik Records, είναι ένα σύγχρονο και δυναμικό λαϊκό hit που αναδεικνύει το χαρακτηριστικό μέταλλο της φωνής και της ενέργειας του επιτυχημένου και καταξιωμένου καλλιτέχνη
Ο Πάνος Κιάμος
Κατερίνα Καινούργιου για Γιώργο Βαρδινογιάννη: «Καλό ταξίδι στον καπετάνιο μας» είπε η παρουσιάστρια ντυμένη στα μαύρα
«Είχα την τύχη και τη χαρά να τον γνωρίσω από κοντά, ήταν ένας άνθρωπος που ήταν πάντα δίπλα στους εργαζόμενούς του» είπε η Κατερίνα Καινούργιου
Κατερίνα Καινούργιου