Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Eurovision 2022: Σε ποια θέση δίνουν τα στοιχήματα την Ελλάδα

Eurovision 2022: Σε ποια θέση δίνουν τα στοιχήματα την Ελλάδα

Η μεγάλη ώρα στην Eurovision 2022 για την Ελλάδα έφτασε. Η Αμάντα Γεωργιάδη θα ανέβει απόψε (22:00, ΕΡΤ) στη σκηνή και θα ερμηνεύσει το κομμάτι «Die Together», διεκδικώντας την καλύτερη δυνατή θέση, με τα στοιχήματα να δίνουν ψηλά την ελληνική αποστολή.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά, η Ελλάδα βρίσκεται στην όγδοη θέση, δίνοντας μάχη με την Πολωνία και τη Σερβία, οι οποίες βρίσκονται στην έβδομη και την έκτη θέση αντίστοιχα.

Αδιαφιλονίκητο φαβορί είναι η Ουκρανία, η απόδοση της οποίας για κατάκτηση της κορυφής δεν σταματάει να πέφτει όσο πλησιάζουμε προς την έναρξη του τελικού της Eurovision 2022.

Τις τελευταίες ώρες, το Ηνωμένο Βασίλειο έχει πάρει τα πάνω του και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση, έχοντας, όμως, τεράστια διαφορά από τους πρωτοπόρους Ουκρανούς.

Στην τρίτη θέση συναντάμε τη Σουηδία, η οποία μετά την εμφάνιση της στον δεύτερο ημιτελικό δεν σταματάει να ανεβαίνει στα στοιχήματα.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Ισπανία, η οποία έχει το πιο εκρηκτικό τραγούδι της βραδιάς. Οι Ισπανοί ελπίζουν ακόμα και στη νίκη, αν και δύσκολα θα βρεθεί η χώρα που θα μπορέσει να ανταγωνιστεί την Ουκρανία.

Πέμπτη είναι η οικοδέσποινα Ιταλία, η οποία ξεκίνησε από τη δεύτερη θέση και όλο πέφτει τις τελευταίες ώρες στα στοιχήματα.

Τη δεκάδα συμπληρώνει η Νορβηγία και η Ολλανδία, δύο χώρες τις οποίες αντιμετώπισε η Ελλάδα στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2022.

Τα στοιχήματα δεν κρίνουν, βέβαια, τον νικητή. Είναι απλές εκτιμήσεις που μας προϊδεάζουν για το τι συμβεί απόψε (22:00) στον 66o διαγωνισμό της Eurovision 2022.

Media Τελευταίες ειδήσεις