Τρίτη, 28 Μαΐ
22oC Αθήνα

Eurovision 2024: «Φωτιά» η Ελένη Φουρέιρα και αποθέωση στο twitter

Eurovision 2024: «Φωτιά» η Ελένη Φουρέιρα και αποθέωση στο twitter

Εντυπωσιακή, εκρηκτική, καταιγιστική: Η Ελένη Φουρέιρα «κατέκτησε» τη σκηνή της Eurovision όταν το βράδυ της Τρίτης (07.05.2024) εμφανίστηκε για να δώσει το… έναυσμα να αρχίσει ο πρώτος ημιτελικός!

Χιλιάδες κόσμου στο Malmö Arena αποθέωσαν την Ελένη Φουρέιρα όταν ερμήνευσε το…. θρυλικό για τη Eurovision πια, Fuego, σε μια πιο εκρηκτική διασκευή.

Η Ελένη Φουρέιρα είχε εκπροσωπήσει την Κύπρο το 2018 με το Fuego και κατά πολλούς τότε είχε αδικηθεί που δεν βγήκε πρώτη (σ.σ. ήταν δεύτερη). Αλλά για τους φαν του διαγωνισμού, η Ελληνίδα pop star θεωρείται «βασίλισσα».

Στη σκηνή του Malmö Arena, η Ελένη Φουρέιρα, χόρεψε ακόμη και τσιφτετέλι, σε ένα εντυπωσιακό act και μια χορογραφία που είχε επιμεληθεί ο Bill Roxenos.

Δείτε την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

 

Τα σχόλια που ακολούθησαν στο twitter, αποθεωτικά, με τους χρήστες να αναρωτιούνται πως θα… βγουν οι υπόλοιποι μετά την Ελένη Φουρέιρα!

 

 

 

Μετά την Ελένη Φουρέιρα, στη σκηνή εμφανίστηκαν η Λατίνα σταρ Chanel, η οποία κατέκτησε την 3η θέση για την Ισπανία το 2022 και ο Σουηδός τραγουδιστής, Eric Saade, ο οποίος το 2011 είχε φέρει την 3η θέση για τη χώρα του.

Media Τελευταίες ειδήσεις