Κυριακή, 19 Μαΐ
28oC Αθήνα

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis ολοκλήρωσε την πρώτη πρόβα του «Liar»

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis ολοκλήρωσε την πρώτη πρόβα του «Liar»
NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Ολοκληρώθηκε η πρώτη πρόβα του τραγουδιού «Liar» της Silia Kapsis που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision τον Μάιο.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (27.04.2024) ανέβηκε η Silia Kapsis για πρώτη φορά στη σκηνή της Eurovision, προκειμένου να πραγματοποιήσει την πρώτη της τεχνική πρόβα. Η νεαρή τραγουδίστρια παρουσίασε το τραγούδι «Liar» με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό, που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό για την Eurovision 2024 στο Instagram, είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε νωρίς νωρίς μια πρώτη γεύση από την προσπάθεια της Silia Kapsis.

Όπως παρατηρούμε στα πλάνα, η νεαρή εκπρόσωπος για την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό ανέβηκε με πάθος και δυναμισμό στη σκηνή της Eurovision 2024 έχοντας στο πλευρό της τέσσερις άνδρες χορευτές. Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως μέσα από τις εικόνες διακρίνουμε πως οι τέσσερις χορευτές αφαιρούν το πάνω μέρος του ρούχου τους κατά τη διάρκεια της χορογραφίας για το «Liar».

«Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενη, ενθουσιασμένη και ανυπομονώ να βρεθώ στη σκηνή της Eurovision. Υπάρχει λίγο άγχος αλλά νομίζω πως θα είμαι χαλαρή και θα είμαι πάρα πολύ ενθουσιώδης. Το στήσιμο μας επάνω στη σκηνή είναι πάρα πολύ χορευτικό, πάρα πολύ και νομίζω ότι θα διασκεδάσετε πάρα πολύ», είχε δηλώσει με χαμόγελο η νεαρή τραγουδίστρια στα τηλεοπτικά συνεργεία που την συνάντησαν, λίγες ώρες νωρίτερα, στο αεροδρόμιο για να αναχωρήσει για την Σουηδία..

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision Song Contest (@eurovision)

Η Silia Kapsis θα διαγωνιστεί για την Κύπρο στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2024, ο οποίος και θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Μ. Τρίτης. Δυο μέρες νωρίτερα δηλαδή από την εκπροσώπηση της Ελλάδας με την Μαρίνα Σάττι, η οποία και θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στον δεύτερο ημιτελικό του ευρωπαϊκού διαγωνισμού.

Media Τελευταίες ειδήσεις