Media

Eurovision 2025 – Klavdia: Πάτησα στη σκηνή και ένιωσα σαν να ήρθε μία ενέργεια θεϊκή

«Ένιωσα, ''γεια σας, καλησπέρα, ήρθα, πάμε''», εξομολογείται η Klavdia

«Μόλις πάτησα τα πόδια μου στη σκηνή ένιωσα ένα πράγμα σαν να ήρθε μια θεϊκή δύναμη, μία ενέργεια θεϊκή», είπε η Klavdia που σε λίγα 24ωρα ρίχνεται στη μάχη του Β’ ημιτελικού του μουσικού διαγωνισμού της Eurovision, ο οποίος φέτος διεξάγεται στη Βασιλεία της Ελβετίας.

«Είμαστε πραγματικά μία ομάδα… λες και το έχουμε ξανακάνει αυτό το πράγμα άλλες 10 φορές», τόνισε με μεγάλη αυτοπεποίθηση ομολογεί η εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision, Klavdia.

Η Klavdia και ο Φωκάς Ευαγγελινός, από τη Βασιλεία της Ελβετίας όπου και βρίσκονται, μίλησαν το Σάββατο (10.05.2025) στην εκπομπή της ΕΡΤ «Eurovision Weekly» με την Κέλλυ Βρανάκη.

Ανάμεσα σε άλλα, μάλιστα, η νεαρή ερμηνεύτρια μοιράστηκε με θέρμη το πλήθος των συναισθημάτων που ένιωσε μόλις βρέθηκε στην επιβλητική σκηνή για την πρώτη της πρόβα.

Ειδικότερα, η Klavdia σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η αλήθεια είναι πως ίσως και να ‘χα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι ίσως να υπάρχει η πιθανότητα στη σκηνή της Eurovision ”να σου κοπούν τα πόδια, αντιμετώπισε το”.

Έγινε όμως το ακριβώς αντίθετο. Πάτησα τα πόδια μου πάνω στη σκηνή και ένιωσα ένα πράγμα λες και ήρθε μια θεϊκή δύναμη, μια ενέργεια θεϊκή, που μου έδωσε έναν αέρα, μία αυτοπεποίθηση, ένα θάρρος του τύπου ”ένιωσα, γεια σας, καλησπέρα, ήρθα, πάμε”. Το απόλαυσα τόσο πολύ, το έζησα τόσο πολύ, το χάρηκα τόσο πολύ που νομίζω πως αυτή η στιγμή, συγκεκριμένα της πρώτης πρόβας, θα μου μείνει αξέχαστη», είπε.

«Από όλη αυτή την εμπειρία, ό,τι και να γίνει στον ημιτελικό και στον τελικό, η στιγμή που πάτησα το πόδι μου για πρώτη φορά στη σκηνή και ένιωσα αυτή την ενέργεια ήταν η καλύτερη ημέρα της ζωής μου. Δεν σταμάτησα να λέω ότι ”είναι η καλύτερη ημέρα της ζωής μου, Θεέ μου, πόσο ωραία πέρασα και τι υπέροχα που ήταν”. Τι φαντασμαγορικό ήταν αυτό που ένιωσα! Πραγματικά, νομίζω πως δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα. Οι λέξεις που χρησιμοποίησα νομίζω πως το περιγράφουν απόλυτα».

 

«Ένιωσα τεράστια ασφάλεια με τον Φωκά και όλους τους συντελεστές. Όλη η ομάδα ήταν εκεί, ο φωτιστής μας, οι βοηθοί και όλοι. Είμαστε πραγματικά μία ομάδα που είναι λες και το έχουμε ξανακάνει αυτό το πράγμα άλλες 10 φορές», πρόσθεσε η νεαρή τραγουδίστρια και εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision, η οποία ξεκινά σε λίγα 24ωρα στη Βασιλεία της Ελβετίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Big Brother: Απόψε τα γέλια δίνουν τη θέση τους στα πλάγια βλέμματα και στην ένταση ανάμεσα στους παίκτες
Μετά από δύο εβδομάδες μέσα στο σπίτι, οι περισσότεροι έχουν ήδη διαμορφώσει μία πρώτη άποψη για τους συγκατοίκους τους. Ένα νέο παιχνίδι έρχεται για να… αποκαλύψει πολλά
Big Brother