Κυριακή, 14 Απρ.
26oC Αθήνα

Eurovision channel από σήμερα αποκλειστικά στο Ertflix

Eurovision channel από σήμερα αποκλειστικά στο Ertflix

Χαράς ευαγγέλια για τους φαν της Eurovision που από σήμερα (21.02.2024) μπορούν να έχουν το… δικό τους κανάλι! Το Eurovision channel κάνει πρεμιέρα στο Ertflix!

Φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την πρώτη συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision και η ΕΡΤ ετοίμασε μια έκπληξη για τους φίλους του διαγωνισμού: έφτιαξε ένα θεματικό μουσικό κανάλι, που θα είναι διαθέσιμο για τρεις μήνες επτά μέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο, αποκλειστικά στο Ertflix.

Το νέο κανάλι, που είναι αφιερωμένο σ’ ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά προγράμματα στον κόσμο, θα προσφέρει περιεχόμενο αποκλειστικά για τη Eurovision, με video clips των τραγουδιών και με αναφορά σε όλα τα διαγωνιστικά στοιχεία, καθώς επίσης fillers με ιστορικό ενδιαφέρον, αλλά και διασκεδαστικά κουίζ.

Μέσα από τις ειδικές θεματικές ζώνες του προγράμματος, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθεί καθημερινά πλούσιο περιεχόμενο απ’ όλα τα χρόνια του μουσικού θεσμού, για να θυμηθούν οι παλαιότεροι, αλλά και να μάθουν οι νεότεροι.

Παράλληλα, στο πρόγραμμα του Eurovision channel περιλαμβάνονται fillers με αφιερωματικό περιεχόμενο που αφορά την πορεία του μουσικού διαγωνισμού, τα ευτράπελα και τις στιγμές που έχουν χαραχτεί στη μνήμη μας, μέσα από μια ενδιαφέρουσα ιστορική αναδρομή, αλλά και διασκεδαστικά Eurovision quizzes για τον θεσμό, ώστε όλοι οι eurofans να τεστάρουν τις γνώσεις τους.

Στο πλαίσιο της έναρξης του Eurovision channel, το Ertflix ενισχύεται και με περιεχόμενο on demand για τον δημοφιλέστερο μουσικό διαγωνισμό.

Media Τελευταίες ειδήσεις