Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Famagusta – επόμενο επεισόδιο: Ο Μάικλ απολύει την Κατερίνα κι εκείνη αποφασίζει να τον εκδικηθεί 

Famagusta – επόμενο επεισόδιο: Ο Μάικλ απολύει την Κατερίνα κι εκείνη αποφασίζει να τον εκδικηθεί 

Η σειρά Famagusta αναδείχθηκε δημοφιλέστερη, ανεξαρτήτως ημέρας προβολής, για όλο τον Φεβρουάριο. Το 7ο επεισόδιό της έρχεται την Κυριακή (03.03.2024) στις 21:00 στο MEGA.

Η Famagusta κατέγραψε μέσο όρο 25,2% στο σύνολο του κοινού, ενώ ήταν πρώτη και στο δυναμικό κοινό 18-54 με μέση τηλεθέαση 17,4% τον Φεβρουάριο. Η μεγάλη παραγωγή του MEGA, που αναμένεται να κάνει φινάλε για τον α’ κύκλο
στις 10 Μαρτίου.

Η σπαρακτική ιστορία αναζήτησης της αλήθειας κορυφώνεται με τα δυο τελευταία επεισόδια του α’ κύκλου, αύριο (03.03.2024) και στις 10 Μαρτίου. Η σειρά θα επιστρέψει με τον β’ κύκλο στις αρχές Απριλίου.

Famagusta: Επεισόδιο 7 (Κυριακή 03 Μαρτίου)  

Πίσω στο 1974, η Χριστίνα και ο Αντρέας ενημερώνονται πως το αγνοούμενο μωρό τους βρίσκεται στα χέρια ενός Τούρκου. Στο σήμερα, ο κλοιός γύρω από τον Μάικλ σφίγγει, καθώς νέα στοιχεία για τον φόνο της Ελένης έρχονται στο φως. Η Ιφιγένεια δίνει τον δικό της αγώνα για να πείσει τις κοινωνικές υπηρεσίες πως είναι κατάλληλη να έχει την γονική επιμέλεια του γιου της.

Ο Κλεάνθης ζητά δανεικά από τον Αντρέα για να πληρώσει τη διατροφή στην πρώην γυναίκα του, Ηρώ. Ο Μάικλ βουτηγμένος στην έρευνά του, καταγράφει μια ακόμα συγκλονιστική μαρτυρία δύο ανθρώπων που βίωσαν εικονικές εκτελέσεις και γνώρισαν τις Τούρκικες φυλακές. Ταυτόχρονα μοντάρει την ιστορική άφιξη του Καραμανλή στην Ελλάδα, τον Ιούλιο του ’74.

Η Ιφιγένεια ζητά τη βοήθεια της Νάντιας για την κατάσταση της υγείας του Παύλου, ενώ ο ίδιος ζει μια αξιοσημείωτη επαγγελματική επιτυχία. Ο Μάικλ απολύει την Κατερίνα. Εκείνη βαθιά πληγωμένη αποφασίζει να τον εκδικηθεί καταθέτοντας ψευδώς στην αστυνομία. Με αυτό τον τρόπο τον καθιστά νούμερο ένα ύποπτο.

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μπέζος, Κοραλία Καράντη, Χρήστος Λούλης, Αντρέας Γεωργίου, Αιμιλία Υψηλάντη, στον ρόλο του Παππού ο Γιώργος Ζένιος

Βασιλική Τρουφάκου, Νεοκλής Νεοκλέους, Σοφία Καλλή, Στέφανος Μιχαήλ, Σοφία Παυλίδου, Αστέρω Κυπριανού, Δάφνη Κιουρκτσόγλου, Μαριάννα Σάντη, Βαγγέλης Κακουριώτης, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Δημήτρης Αντωνίου, Γρηγόρης Γεωργίου, Λουκία Μουσουλιώτη, Τζώρτζια Κουβαράκη, Ανδρέας Χρυσάνθου, Χριστίνα Σωτηρίου, Άθως Αντωνίου

Και τα μικρά παιδιά: Άγγελος Γεωργίου και Αντρέας Χριστοδούλου

Στον ρόλο του Αρχιεπισκόπου Μακάριου, ο Γρηγόρης Βαλτινός

Στον ρόλο της Χαρίτας Μάντολες, η Δέσποινα Μπεμπεδέλη

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Έρευνα και συγγραφή αληθινών ιστοριών των αγνοουμένων: Δημήτρης Τοκαρής

Σύμβουλος Δραματουργικής Εξέλιξης: Κώστας Καπώνης

Concept: Βάνα Δημητρίου – Αντρέας Γεωργίου

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Ραφαέλος Γεωργίου

Πρωτότυπη Μουσική: Χρίστος Στυλιανού

Επιμέλεια Μουσικής: Πέτρος Σεργάκης

Executive Producer: Κούλλης Νικολάου

Εκτέλεση Παραγωγής: G&N MAKE IT PRODUCTIONS LTD

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

Famagusta: Κυριακή στις 21:00 στο MEGA.

Media Τελευταίες ειδήσεις