Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Famagusta: Η Ολυμπία Στεφάνου νέα βοηθός του Μάικλ στο ντοκιμαντέρ

Famagusta: Η Ολυμπία Στεφάνου νέα βοηθός του Μάικλ στο ντοκιμαντέρ

Ο Μάικλ αποφασίζει να βγάλει από τη ζωή του την Κατερίνα, έπειτα από έναν ακόμη καβγά, στο έβδομο επεισόδιο της σειράς Famagusta, σήμερα, Κυριακή 03 Μαρτίου, στις 21:00.

Εκείνο που δεν γνωρίζει ο χαμένος γιος της οικογένειας Σέκερη είναι πως η βεβιασμένη απόφασή του αυτή θα τον φέρει αντιμέτωπο με μια προδοσία που θα βάλει σε κίνδυνο την έκβαση της δίκης για τον φόνο της Ελένης, στην οποία παραμένει ο βασικός ύποπτος.

Καθώς θέλει να συνεχίσει την έρευνά του, ο δημοσιογράφος αναζητά νέο συνεργάτη προκειμένου να καταγράψει τις μαρτυρίες επιζώντων και συγγενών αγνοουμένων. Έτσι, στο επεισόδιο αυτής της Κυριακής θα γνωρίσουμε ένα νέο πρόσωπο στη σειρά Famagusta.

Γνωρίστε την Ολυμπία, τη νέα συνεργάτη του Μάικλ στο ντοκιμαντέρ:

Ολυμπία Στεφάνου (Έλενα Ολυμπίου): Εικονολήπτρια. Η νέα βοηθός του Μάικλ, μετά την αποχώρηση της Κατερίνας. Η Ολυμπία έχει ασχοληθεί πολύ με τα γεγονότα της Κύπρου και γνωρίζει πολλά για όσα έλαβαν χώρα στο νησί μετά την τουρκική εισβολή του ’74. Θα συνεργαστεί με τον Μάικλ στα γυρίσματα για τις μαρτυρίες της τουρκικής εισβολής και θα μαζί ολοκληρώσουν το ντοκιμαντέρ.

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μπέζος, Κοραλία Καράντη, Χρήστος Λούλης, Αντρέας Γεωργίου, Αιμιλία Υψηλάντη, στον ρόλο του Παππού ο Γιώργος Ζένιος

Βασιλική Τρουφάκου, Νεοκλής Νεοκλέους, Σοφία Καλλή, Στέφανος Μιχαήλ, Σοφία Παυλίδου, Αστέρω Κυπριανού, Δάφνη Κιουρκτσόγλου, Μαριάννα Σάντη, Βαγγέλης Κακουριώτης, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Δημήτρης Αντωνίου, Γρηγόρης Γεωργίου, Λουκία Μουσουλιώτη, Τζώρτζια Κουβαράκη, Ανδρέας Χρυσάνθου, Χριστίνα Σωτηρίου

Και τα μικρά παιδιά: Άγγελος Γεωργίου και Αντρέας Χριστοδούλου

Στον ρόλο του Αρχιεπισκόπου Μακάριου, ο Γρηγόρης Βαλτινός

Στον ρόλο της Χαρίτας Μάντολες, η Δέσποινα Μπεμπεδέλη

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Έρευνα και συγγραφή αληθινών ιστοριών των αγνοουμένων: Δημήτρης Τοκαρής
Σύμβουλος Δραματουργικής Εξέλιξης: Κώστας Καπώνης
Concept: Βάνα Δημητρίου – Αντρέας Γεωργίου
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Ραφαέλος Γεωργίου
Πρωτότυπη Μουσική: Χρίστος Στυλιανού
Επιμέλεια Μουσικής: Πέτρος Σεργάκης
Executive Producer: Κούλλης Νικολάου
Εκτέλεση Παραγωγής: G&N MAKE IT PRODUCTIONS LTD

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

Media Τελευταίες ειδήσεις