Τρίτη, 7 Μαΐ
23oC Αθήνα

Famagusta: Ράγισε καρδιές με την ερμηνεία της η Κοραλία Καράντη

Famagusta: Ράγισε καρδιές με την ερμηνεία της η Κοραλία Καράντη

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της σειράς Famagusta στο MEGA έγινε το βράδυ της Κυριακής (21.01.2023) και από τα πρώτα λεπτά κιόλας έγινε trend στο twitter. 

Η Κοραλία Καράντη συγκλόνισε με την ερμηνεία της από τις πρώτες σκηνές της Famagusta, όταν μιλώντας με τον σύζυγό της (Γιάννη Μπέζο) θυμήθηκε τη στιγμή που κατά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, της πήραν το παιδί της. 

Η Χριστίνα Σέκκερη (Κοραλία Καράντη) πλένει πιάτα ενώ στο μυαλό της ήρθαν εικόνες από την γέννηση του παιδιού της. Αμέσως όμως την σκέψη της επισκίασαν οι εικόνες από την αρπαγή του αγοριού της.

«Έκλαιγες; Τι σκέφτεσαι πάλι;» την ρώτησε ο Αντρέας που μπήκε στην κουζίνα και την έπιασε από τον ώμο.

«Σαν σήμερα τον γέννησα, δεν ξεχνιέται αυτό Αντρέα. Θα είχε γενέθλια, θα τα γιορτάζαμε παρέα. Ολόκληρος άνδρας θα είναι πια, αν ζει! Θα είχαμε μεγαλώσει μαζί, σαν φίλοι θα ήμασταν.

Από την πρώτη στιγμή που τον γέννησα και τον κράτησα στο νοσοκομείο στην αγκαλιά μου, πήγε το βλέμμα μου σε αυτό το σημαδάκι που έχει στο χέρι του που το έχει κληρονομήσει από σένα. Ίδιο. Τον λάτρεψα ακόμα πιο πολύ» μονολόγησε η ηρωίδα της Κοραλίας Καράντη για να ξεσπάσει στη συνέχεια σε κλάματα.

 

«Ευτυχισμένοι! Αθώοι, αθώοι» συμπλήρωσε, με οργή, η Χριστίνα με τις εικόνες από την αρπαγή του γιου της να της στοιχειώνουν το μυαλό της.

Media Τελευταίες ειδήσεις