Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Fame Story: «Αρπάχτηκαν» Αντώνης Ρέμος και Light

Fame Story: «Αρπάχτηκαν» Αντώνης Ρέμος και Light

Η εμφάνιση του Ντάνι και του Βίκτορ στη σκηνή του Fame Story δίχασε τους δυο κριτές. Τα όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος δεν άρεσαν στον Light και η ένταση ανάμεσά τους, δεν άργησε να ξεσπάσει.

Όταν ο Αντώνης Ρέμος έκανε την κριτική του, η ατάκα του «δεν με νοιάζει τι άκουγα» ήταν εκείνη που προκάλεσε την αντίδραση του Light, με τον ράπερ να παρεμβαίνει και τον γνωστό τραγουδιστή να προσπαθεί να του εξηγήσει τι εννοούσε.

«Θα συμφωνήσω με την Ελένη (Φουρέιρα). Σήμερα εγώ σας απόλαυσα και μου άρεσε πολύ αυτό που είδα. Ένιωσα την ενέργεια σας, βασικά ενεργειακό είναι το ζήτημα για μένα πιο πολύ και πάρα πολύ ωραίο ήταν και το πλαισίωμα. Συγχαρητήρια στο μπαλέτο και στον Χάρη!

Ταίριαξε πάρα πολύ όλο αυτό το σκηνικό, είχε μια φοβερή ενέργεια! Είχατε πολλή ενέργεια επάνω στη σκηνή, αυτό αισθάνθηκα και δεν με νοιάζει τι άκουγα. Με ένοιαξε τι αισθανόμουν και αισθανόμουν πολύ ωραία» είπε ο Αντώνης Ρέμος, με τον Light να σχολιάσει αμέσως.

«Συγγνώμη, σε διαγωνισμό τραγουδιού δεν σε νοιάζει τι άκουγες;» είπε και ακολούθησε ο έντονος διάλογος…

Αντώνης Ρέμος: Άκουγα σωστά, δεν είναι ότι…

Light: Μα λες, δεν με νοιάζει τι άκουγα! Τι κάνουμε εδώ πέρα;

Αντώνης Ρέμος: Ναι, αλλά ενεργειακό είναι το ζήτημα.

Light: Άμα μας νοιάζει τι νιώθουμε να πάμε στο Πακέτο με την Χατζηβασιλείου, παιδιά. Εδώ πέρα τραγουδιστικό σόου.

Αντώνης Ρέμος: Ένιωσα ενεργειακά πολύ καλά! Light, αδελφέ, άκουσε με.

Light: Εγώ απλά σχολιάζω αυτό που είπε ο Αντώνης. Είπε «δεν με νοιάζει τι άκουγα» και λέω εδώ είναι διαγωνισμός τραγουδιού ή όχι;

Αντώνης Ρέμος: Λέω πως με άγγιξε περισσότερο η ενέργεια. Βρε Light, η μουσική δεν είναι μόνο νότες. Η μουσική είναι συναίσθημα, αδελφέ και εμάς μας άγγιξε το συναίσθημα τους. Τελείωσε. Γούσταρα πολύ και ενεργειακά πήγα να χορέψω και εγώ μαζί τους.

Media Τελευταίες ειδήσεις