Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Fame Story: Οι 4 φιναλίστ του τελικού – Αποκλειστικά από το κοινό θα βγει ο μεγάλος νικητής

Fame Story: Οι 4 φιναλίστ του τελικού – Αποκλειστικά από το κοινό θα βγει ο μεγάλος νικητής

Το Fame Story πλησιάζει στο τέλος του, με τον ημιτελικό του παιχνιδιού να ολοκληρώνεται τα ξημερώματα της Κυριακής (16/12/2023) και τον Νίκο Κοκλώνη να ανακοινώνει τους τέσσερις σπουδαστές που πέρασαν στον μεγάλο τελικό και να εξηγεί πως πλέον η διαδικασία αλλάζει και την απόφαση για τον νικητή του Fame Story παίρνει στα χέρια του αποκλειστικά το κοινό!

Ο Φειδίας και η Αριστέα πέρασαν στους φιναλίστ του τελικού από την αρχή της βραδιάς. Ο Φειδίας ήταν ο υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας που κέρδισε την ασυλία του κοινού, ενώ ανάμεσα στον Τίτο και την Αριστέα οι καθηγητές έθεσαν υποψήφιο προς αποχώρηση τον Τίτο, με την Αριστέα να εξασφαλίζει μια θέση στον τελικό του Fame Story.

Ο ημιτελικός του μουσικού σόου τράβηξε τα βλέμματα των τηλεθεατών τόσο στο δυναμικό κοινό όσο και στο σύνολο ενώ κέρδισε και πάλι τους άντρες ηλικίας 25-44 φτάνοντας μέχρι και 16,3%

To #famestorygr τρένταρε στο twitter με περισσότερα από 12.800 tweets. 

Στο τέλος της βραδιάς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως στην ψηφοφορία του Live το κοινό χάρισε την ασυλία στον Τίτο. Το εισιτήριο από τους κριτές για τον μεγάλο τελικό κέρδισε η Άννα.

Ο Σωτήρης και ο Γιάννης αποχώρησαν..

Πλέον μόλις 6 μέρες μας χωρίζουν από τον Μεγάλο Τελικό της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου.
Άννα, Αριστέα, Τίτο και Φειδίας είναι έτοιμοι για τη μεγάλη δοκιμασία. 

Τον νικητή, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης, θα κρίνει αποκλειστικά η ψήφος του κοινού.
Οι γραμμές για την ψηφοφορία άνοιξαν χθες, αμέσως μετά τo τέλος του Live και θα κλείσουν στο φινάλε του Μεγάλου Τελικού, λίγο πριν την ανακοίνωση του Μεγάλου Νικητή από τον Νίκο Κοκλώνη.

Media Τελευταίες ειδήσεις