Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Good Job Nicky: Κανείς δεν είναι καλός Χριστιανός

Good Job Nicky: Κανείς δεν είναι καλός Χριστιανός

“Η πιο χριστιανική στιγμή που έχει ο άνθρωπος είναι στο αεροπλάνο, άμα κουνήσει λίγο” τόνισε ο Good Job Nicky.

Ο Good Job Nicky βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Αθηναϊδας Νέγκα στο Action 24 και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση του με τη θρησκεία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Good Job Nicky σημείωσε χαρακτηριστικά πως «υπάρχει φως και σκοτάδι στη ζωή και νιώθω ότι είναι απαραίτητα και τα δύο.

Αλλιώς τι κάνουμε εδώ, τι αντιμετωπίζουμε; Προσωπικά παραπατάω ασταμάτητα θέλω να πιστεύω και νομίζω ότι και αυτό είναι απαραίτητο έτσι ώστε να μπορώ να διαχωρίζω και να ξεχωρίζω.

Νιώθω ότι όλοι μας πρέπει να ακροβατούμε σε αυτό το σκοινί, τι είναι σωστό και τι όχι ουσιαστικά, αλλά εξαρτάται και από το τι είναι σωστό και τι όχι. Δηλαδή ποια είναι η πυξίδα;

Οι παράγοντες ποιοι είναι; Τι είναι δηλαδή ηθικό; Υπάρχει μια έκφραση στο που λέει πως αυτό που είναι χαοτικό στο μυρμήγκι είναι νορμάλ για την αράχνη. Μέσα από ένα τραγούδι μου αυτό ουσιαστικά προσπαθώ να εξερευνήσω».

«Είμαι ευγνώμων για την υγεία στη ζωή και για το γεγονός ότι, ακόμα και όταν κολλάω, ξεκολλάω δημιουργικά. Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό το πράγμα αλλά φεύγει και έρχεται, είναι απίθανο.

Βουλιάζεις δηλαδή στο γεγονός ότι δεν μπορείς να δημιουργήσεις σαν άνθρωπος που η ταυτότητα σου είναι η δημιουργία. Κάπως όμως ξαναέρχεται, κάπως με ξαναβρίσκει και είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό. Ευχαριστώ τον Θεό και οτιδήποτε άλλη δύναμη υπάρχει εκεί έξω».

Α.Ν.: Πιστεύεις;

G.N.: Πιστεύω, ναι.

Α.Ν.: Σαν καλός χριστιανός; Κεράκι, εκκλησία;

G.N.: Κανείς δεν είναι καλός χριστιανός.

Α.Ν.: Εγώ το λέω «αδέξιος Χριστιανός» που κάνουμε αυτά τα πράγματα.

G.N.: Η πιο Χριστιανική στιγμή που έχει ο άνθρωπος είναι στο αεροπλάνο, άμα κουνήσει λίγο.

Media Τελευταίες ειδήσεις