Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Grey’s Anatomy: Επιστρέφει η Δρ Άντισον Μοντγκόμερι

Grey’s Anatomy: Επιστρέφει η Δρ Άντισον Μοντγκόμερι

Η Κέιτ Γουόλς επιστρέφει στον ρόλο που την έκανε διάσημη, ως «Δρ Άντισον Μοντγκόμερι» στην δημοφιλή δραματική σειρά «Grey’s Anatomy» και αναμένεται να συμμετέχει σε πολλά επεισόδια του 18ο κύκλου. Σε αποκλειστική συνέντευξη στο PEOPLE, η ηθοποιός Έλεν Πομπέο μιλάει με πολύ συγκίνηση για την μεγάλη επιστροφή της Κέιτ Γουόλς στη σειρά.

«Η Κέιτ είναι τόσο διασκεδαστική!» λέει η Έλεν Πομπέο για την ηθοποιό. «Μετακόμισε στην Αυστραλία, και δεν είχαμε επαφές. Νιώθω μεγάλη αγάπη και τρυφερότητα για το αρχικό καστ. Μας συνδέουν στιγμές όχι μόνο χαράς που μόνο εμείς ξέρουμε.

Όταν συναντιέμαι με κάποιο πρόσωπο από τα αρχικά μέλη του καστ πάντα κλαίμε και αναρωτιόμαστε “Γιατί;”» Και προσθέτει: «Σίγουρα ήταν μια πολύ, πολύ έντονη εμπειρία. Και δεν θα άλλαζα σχεδόν τίποτα, για να είμαι ειλικρινής.

Για κάποιο λόγο όλα είναι φτιαγμένα για ένα ουσιαστικό ταξίδι. Μαζί δημιουργήσαμε κάτι τόσο ξεχωριστό. Αυτό συμβαίνει μόνο μια φορά στη ζωή μας.»

Πριν από λίγες ημέρες η Έλεν Πομπέο ξεκίνησε μια εβδομαδιαία Podcasting εκπομπή, με τίτλο «Tell Me with Ellen Pompeo». Συνομιλεί για διάφορα θέματα με καλεσμένους όπως δικηγόροι, ηθοποιοί, γιατροί, συγγραφείς και δημιουργοί.

Σημειωτέον η Άντισον στη σειρά είναι διάσημη γυναικολόγος- μαιευτήρας που ήταν κάποτε παντρεμένη με τον Ντέρεκ Σέπαρντ και έχει μια περίπλοκη σχέση με την πρωταγωνίστρια της σειράς Μέρεντιθ Γκρέι την οποία υποδύεται η Έλεν Πομπέο.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που είμαι και πάλι σπίτι», επιβεβαίωσε η Κέιτ μέσω των social media για την επιστροφή της στη μακροβιότερη ιατρική σειρά του ABC.

Όσο για το αν θα υπάρξουν εκπλήξεις και ανατροπές στην σχέση μεταξύ των Δρ Μοντγκόμερι και Δρ Γκρέι; Μόνο οι σεναριογράφοι της σειράς ξέρουν….

Media Τελευταίες ειδήσεις