Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

H Ρούλα Κορομηλά συνάντησε την Ελένη Μενεγάκη 26 χρόνια μετά

H Ρούλα Κορομηλά συνάντησε την Ελένη Μενεγάκη 26 χρόνια μετά

Η Ρούλα Κορομηλά κάθισε απέναντι στην Ελένη Μενεγάκη, με τις δυο παρουσιάστριες να συναντιούνται τηλεοπτικά για πρώτη φορά ύστερα από 26 χρόνια και την πρώτη να θυμάται και την… άγνωστη συνάντηση τους στο σπίτι της Δήμητρας Παπίου!

Μεσημέρι Παρασκευής και στον καναπέ της «Ελένης» κάθισε η Ρούλα Κορομηλά και μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τα χρόνια της γνωριμίας τους, για το αν… μισιούνται, για το αν είχαν κόντρα αλλά και για το αν ήταν τσακωμένες.

Οι δύο παρουσιάστριες δεν έκρυψαν το άγχος τους. «Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι λέμε ένα τέταρτο τώρα οι δυο μας, με τις αγωνίες μας, με τη χαρά μας και με τα άγχη μας», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη. «Πες μου ότι έχει άγχος αυτή τη στιγμή όπως κι εγώ», ρώτησε η Ρούλα Κορομηλά.

«Έχω ξυπνήσει μαύρη νύχτα», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη και η Ρούλα Κορομηλά αποκάλυψε από την πλευρά της: «Βλέπω ότι έχουμε πολλά κοινά. Χθες το βράδυ δεν μπορούσα με τίποτα να κοιμηθώ».

 

 

 

Στις συγκυρίες απέδωσαν το ότι δεν είχαν τόσα χρόνια ξαναβρεθεί.

Η Ρούλα Κορομηλά αποκάλυψε και μια άγνωστη συνάντησή της με την Ελένη Μενεγάκη. Ήταν τα πρώτα χρόνια που παρουσίαζε, όπως είπε, τον Πρωινό Καφέ και είχε συναντήσει την Ελένη Μενεγάκη με τις… πιτζάμες της στο σπίτι της καλής τους φίλης Δήμητρας Παπίου, να τη ρωτάει πως αντέχει το πρωινό!

 

Η Ρούλα Κορομηλά αποκάλυψε επίσης ότι η Ελένη Μενεγάκη τη… μισεί, γιατί την έσπρωξε (όπως συνηθίζει) και την έριξε κάτω!

 

Δεν ήταν η τελευταία συνάντηση των δυο, όπως φαίνεται, αφού η Ρούλα Κορομηλά κάλεσε την Ελένη Μενεγάκη να παρουσιάσουν μαζί ένα εορταστικό «Σπίτι με το Mega».

Media Τελευταίες ειδήσεις