Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

House of fame: Έξαλλος ο Γιάννης Αρβανιτίδης με τα lol της Μαριάννας

House of fame: Έξαλλος ο Γιάννης Αρβανιτίδης με τα lol της Μαριάννας

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του ο παίκτης του House of fame!

Ένας μεγάλος καβγάς ξέσπασε στο House of fame της Τετάρτης ανάμεσα στον Γιάννη Αρβανιτίδη και τη Μαριάννα Κάρα όταν βρίσκονταν στο σαλόνι της μουσικής ακαδημίας του ΣΚΑΪ. 

«Όλοι προσπαθούμε να έχουμε μια ομαλή συμβίωση αλλά από κει και πέρα, ειδικά στη φάση που είμαστε και θα μιλήσω για μένα, δεν μπορώ να κάτσω να ασχοληθώ αν για παράδειγμα η Πηνελόπη κάνει κάτι στο σπίτι μια συμπεριφορά που δεν αρμόζει στη δική μου λογική. Δεν θα κάτσω να χαλάσω την ζαχαρένια μου. Έχω τόσα άλλα πράγματα να σκεφτώ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο νεαρός τραγουδιστής.

Στη συνέχεια, όμως, η Μαριάννα Κάρα θέλησε να επιτεθεί στον Γιάννη χρησιμοποιώντας δε σκληρή γλώσσα επειδή χρησιμοποιήθηκε το όνομα της. «Έχω παρατηρήσει όλον αυτόν τον καιρό που είμαστε στο σπίτι ότι η Μαριάννα ψάχνει πάντα συνηγόρους για να προσθέσει κάτι και να πει την γνώμη της ή, όταν πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό της, δεν έχει την τόλμη και το θάρρος να το κάνει και πάντα μπαίνει κάποιος άλλος στη διαδικασία να του κάνει» πρόσθεσε ο Γιάννης Αρβανιτίδης στο δωμάτιο επικοινωνίας του House of fame.

«Νιώθω ότι ο τρόπος που αντιδράς σε μένα είναι επιθετικός. Και αρκετές φορές αντιδράς με αυτό τον τρόπο σε κριτικές, ακόμα και σε συζητήσεις» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Μαριάννα Κάρα. «Είναι λες και κάθε φορά με περιμένει στη γωνία! Νιώθω πολύ άβολα από τον Γιάννη. Τέτοιους σχολιασμούς, ειδικά από ένα άτομο που δεν είμαστε κοντά και δεν με ήξερε από χθες, δεν τους θέλω».

Media Τελευταίες ειδήσεις