Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

J2US: Η Καίτη Γαρμπή μίλησε για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Κακοποίησης των Παιδιών

J2US: Η Καίτη Γαρμπή μίλησε για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Κακοποίησης των Παιδιών

Η Καίτη Γαρμπή, εκτός του ότι είναι μια από τις δημοφιλέστερες Ελληνίδες τραγουδίστριες, είναι γνωστή και για τα σχόλια που κάνει για κοινωνικά ζητήματα, ζητώντας τον λόγο στο αποψινό (19.11.2022) live του J2US για να μιλήσει για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Κακοποίησης των Παιδιών.

Σήμερα, 19 Νοεμβρίου, είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Κακοποίησης των Παιδιών και με αφορμή όσα σοκαριστικά βγαίνουν στη δημοσιότητα για την Κιβωτό του Κόσμου, η Καίτη Γαρμπή ζήτησε το λόγο για να μιλήσει για το 1056, την Εθνική Γραμμή SOS για τα παιδιά που κακοποιούνται και που μπορούν να μιλήσουν ανώνυμα σε αυτή.

«Σήμερα η μέρα είναι ζόρικη, γιατί είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Κακοποίησης των Παιδιών», είπε η Καίτη Γαρμπή και πρόσθεσε «επειδή, δυστυχώς, ελάχιστες περιπτώσεις καταγγέλλονται και παίρνουν το δρόμο της δικαιοσύνης, μέσα από την εκπομπή τη δική μας, που μας βλέπουν εκατομμύρια άνθρωποι, παίρνω την ευκαιρία να πω για το 1056».

«Είναι δωρεάν και ανώνυμο», συμπλήρωσε η Καίτη Γαρμπή με τον Νίκο Κοκλώνη ότι «οι καταγγελίες πρέπει να γίνονται και τα παιδιά είναι πάντα αθώα. Πρέπει να είμαστε εκεί να τα προστατεύουμε και να ενισχύουμε τα παιδιά που τις κάνουν».

Media Τελευταίες ειδήσεις