Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Καινούργιο ντοκιμαντέρ από τον Κανάκη με την Action Aid

Καινούργιο ντοκιμαντέρ από τον Κανάκη με την Action Aid

Η απόφασή τους το «Ράδιο Αρβύλα» να μεταδίδεται μία φορά τη βδομάδα, αποδείχτηκε πολύ σωστή, καθώς φέτος η εκπομπή ήταν πολύ καλύτερα προετοιμασμένη. Δεν είναι τυχαίο που κάθε Δευτέρα βράδυ σημείωνε υψηλές τηλεθεάσεις

Έτσι και χθες, η θεσσαλονικιώτικη παρέα αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και ευχήθηκαν «καλό καλοκαίρι» σημειώνοντας 27,6% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 33,6% στο δυναμικό κοινό.

Ωστόσο την επόμενη Δευτέρα ο Αντώνης Κανάκης επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο. Μόνο που δίπλα του δεν θα έχει τους άλλους «Αρβύλες», αλλά έλληνες «ανάδοχους γονείς» που βοήθησαν στο έργο της Action Aid. Το ταξίδι τους στη Σιέρα Λεόνε, αλλά κι η προσφορά τους, με τίτλο «One Love Team» είναι το καινούργιο ντοκιμαντέρ δια χειρός Αντώνη Κανάκη.


Όλα ξεκίνησαν πριν από έναν χρόνο που προβλήθηκε το πρώτο ντοκιμαντέρ του Κανάκη, το «Immersion». Η προσφορά των τηλεθεατών ήταν μεγάλη και τα κέρδη από το ντοκιμαντέρ διατέθηκαν για τη δημιουργία σημαντικών έργων της περιοχής με αποτέλεσμα να κατασκευαστεί ένα σχολείο και ένα πηγάδι.


Τον Οκτώβριο του 2013 όμως, 28 Έλληνες Ανάδοχοι παιδιών, ταξίδεψαν σε μια ειδική αποστολή της Action Aid στη Σιέρα Λεόνε για να συμμετάσχουν και οι ίδιοι στο χτίσιμο του σχολείου και την κατασκευή του πηγαδιού. Το ταξίδι τους και ολόκληρη η αποστολή της ομάδας καταγράφηκαν  αυτή τη φορά στο νέο ντοκιμαντέρ του Αντώνη Κανάκη σε συνεργασία με την Action Aid, το οποίο έχει τον τίτλο «One Love Team», καθώς πήρε το όνομά του από την ομάδα των 28 Αναδόχων.



Αυτή τη Δευτέρα λοιπόν 9 Ιουνίου στις 22:15 ο ΑΝΤ1 θα προβάλλει το ταξίδι της «One Love Team». Ένα ταξίδι γεμάτο εικόνες και συναισθήματα…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε