Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Kaleidoscope: Η πρώτη σειρά του Netflix που μπορείτε να δείτε ανακατεμένα τα επεισόδια

Kaleidoscope: Η πρώτη σειρά του Netflix που μπορείτε να δείτε ανακατεμένα τα επεισόδια

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πτώτο επίσημο trailer της νέας σειράς «Kaleidoscope», η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο, με πρωταγωνιστή τον Τζιανκάλρο Εσπόζιτο, ο οποίος συμμετείχε σε «Breaking Bad» και το «Better Call Saul».

Όπως αναφέροευν οι παραγωγοί της σειράς, μπορείτε να δείτε τη σειρά… ανακατεμένη, δηλαδή μπορείτε να δείτε με τυχαία σειρά τα επεισόδια και στην πραγματικότητα να επιλέξετε τον τρόπο με τον οποίο θα συνδεθούν όλα τα κομμάτια της ιστορίας.

Η πλοκή της σειράς βασίζεται σε μία τεράστια ληστεία και κάθε επεισόδιο θα εισάγει τον θεατή σε μία διαφορετική χρονική στιγμή του εγκλήματος, σε διάστημα 25 χρόνων.

Καλύπτοντας 25 έτη, το Kaleidoscope (με προηγούμενο τίτλο «Jigsaw») είναι μια ολοκαίνουργια σειρά – ανθολογία που ακολουθεί μια ομάδα αρχικλεφτών και την προσπάθειά τους να παραβιάσουν ένα φαινομενικά άθραυστο θησαυροφυλάκιο για τη μεγαλύτερη λεία στην ιστορία.

Φρουρούμενο από την πιο ισχυρή ομάδα εταιρικής ασφάλειας στον κόσμο και με τις αρχές επιβολής του νόμου να παρακολουθούν την υπόθεση, κάθε επεισόδιο αποκαλύπτει ένα κομμάτι από ένα περίτεχνο παζλ διαφθοράς, απληστίας, εκδίκησης, δολοπλοκίας, αφοσίωσης και προδοσίας.

Πώς σχεδίασε η ομάδα των κλεφτών την επιχείρηση; Ποιος κατάφερε να ξεφύγει;

Ελαφρώς εμπνευσμένο από την πραγματική ιστορία, όπου εβδομήντα δισεκατομμύρια δολάρια σε ομόλογα χάθηκαν στο κέντρο του Μανχάταν κατά τη διάρκεια του τυφώνα Σάντι, το «Kaleidoscope» αποτελείται από οκτώ επεισόδια που ξεκινούν 24 χρόνια πριν από τη ληστεία και φτάνουν έως 6 μήνες μετά.

Η συναρπαστική αστυνομική σειρά – ανθολογία ακολουθεί μια μη γραμμική προσέγγιση στην αφήγηση, χτίζοντας μοναδικά την ίντριγκα και το σασπένς, ώστε τα μέλη του Netflix να έχουν το καθένα μια διαφορετική συναρπαστική εμπειρία προβολής.

Ορισμένα μέλη μπορεί να ξεκινήσουν με συγκεκριμένα επεισόδια (όπως το επεισόδιο “Κίτρινο” ή “Πράσινο”), στη συνέχεια να προχωρήσουν βαθύτερα στη δική τους προσωπική σειρά προβολής με διαφορετικά επεισόδια (“Μπλε” ή “Βιολετί” ή “Πορτοκαλί” κι έπειτα “Κόκκινο” ή “Ροζ”) μέχρι το επικό φινάλε της ιστορίας, “Λευκό: Η Ληστεία”.

Κάθε θεατής θα δει τελικά όλα τα επεισόδια, αλλά η σειρά προβολής των επεισοδίων θα επηρεάσει την άποψή του για την ιστορία, τους χαρακτήρες και τις ερωτήσεις και απαντήσεις που αφορούν τη ληστεία.

Εσείς πώς θα βιώσετε τα χρώματα του «Kaleidoscope»;

Media Τελευταίες ειδήσεις