Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Liam Neeson: Ταξιδεύει στο Νεπάλ για το σίκουελ «Ice Road 2: Road To The Sky»

Liam Neeson: Ταξιδεύει στο Νεπάλ για το σίκουελ «Ice Road 2: Road To The Sky»
ΑΠΕ ΜΠΕ

Ο Λίαμ Νίσον πρωταγωνίστησε στην ταινία δράσης «The Ice Road» που έκανε πρεμιέρα στο Νetflix το 2021. Ο διάσημος ηθοποιός θα είναι το κεντρικό πρόσωπο στο σίκουελ «Ice Road 2: Road To The Sky», τα γυρίσματα του οποίου θα αρχίσουν το πρώτο τρίμηνο του 2024.

Το σίκουελ «Ice Road 2: Road To The Sky» μεταφέρει τον Λίαμ Νίσον από τον βόρειο Καναδά στα αφιλόξενα βουνά του Νεπάλ για να εκπληρώσει την τελευταία επιθυμία του νεκρού αδελφού του, να σκορπίσει τις στάχτες του στο Έβερεστ.

Όταν μαζί με τον οδηγό του συναντά μία ομάδα μισθοφόρων καθώς ταξιδεύουν με ένα τουριστικό λεωφορείο γεμάτο επιβάτες, αναγκάζονται να πολεμήσουν για να σώσουν τον εαυτό τους, τους αθώους ταξιδιώτες και τη χώρα.

Η παραγωγή του «Ice Road 2: Road To The Sky» σε σενάριο και σκηνοθεσία του Τζόναθαν Χένσλι αναμένεται να ξεκινήσει το πρώτο τρίμηνο του 2024. 

Στη φετινή κινηματογραφική αγορά των Καννών, η  Αmazon πήρε τα διεθνή δικαιώματα -εκτός της Γερμανίας- του σίκουελ της ταινίας δράσης με τον Λίαμ Νίσον.

Σύμφωνα με το «Deadline» η συμφωνία που κλείστηκε υπολογίζεται γύρω στα 17 εκατ. δολάρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο «The Ice Road» του 2021, ο Νίσον ανέλαβε μία «παράτολμη αποστολή διάσωσης μαζί με τον αδελφό του σε ένα ορυχείο διαμαντιών». Στο πλευρό του πολυβραβευμένου ηθοποιού πρωταγωνιστούσαν οι Λόρενς Φίσμπερν και Μπέντζαμιν Γουόκερ.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Media Τελευταίες ειδήσεις