Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Live News: O Νίκος Ευαγγελάτος έριξε αυλαία για το καλοκαίρι

Live News: O Νίκος Ευαγγελάτος έριξε αυλαία για το καλοκαίρι

Το Live News ανανέωσε το τηλεοπτικό του ραντεβού για την Δευτέρα 23 Αυγούστου!

Αυλαία έπεσε το απόγευμα της Παρασκευής, στην τηλεόραση του MEGA, για το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Μεγάλου Καναλιού θέλησε να εκφράσει το δικό του ευχαριστώ στους τηλεθεατές που εμπιστεύθηκαν κάθε απόγευμα όλη τη σεζόν την ενημερωτική του προσπάθεια.

Πιο συγκεκριμένα, στο κλείσιμο του Live News για φέτος, ο Νίκος Ευαγγελάτος σημείωσε χαρακτηριστικά πως “φτάνει το τέλος μιας σεζόν ακόμα. Μιας πολύ φορτωμένης σεζόν. Δεν θέλω να πω όλα αυτά τα κλασικά γιατί στο κάτω κάτω εμάς αφορούν, δεν αφορούν εσάς. Αυτό που έχει σημασία ίσως για ότι γίνεται εδώ είναι αυτό που υπάρχει εδώ μέσα. Είναι μια εκπομπή που την έχετε αγαπήσει, μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας. Το να μας εμπιστεύεστε την ενημέρωση σας είναι πολύτιμο, το εκτιμάμε όλοι”.

“Εδώ θα είμαστε στις 23 Αυγούστου για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε όλοι” πρόσθεσε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του MEGA. “Κι αν οφείλω ένα ευχαριστώ είναι να πω πρώτα απ’ όλα στον Βαγγέλη Μαρινάκη που μας έδωσε τη δυνατότητα, τη δύναμη, τα όπλα και την ελευθερία να κάνουμε όλο αυτό που έχετε αγαπήσει όσο το έχετε αγαπήσει, στη διεύθυνση του σταθμού για την αμέριστη συμπαράσταση της και στη διεύθυνση ειδήσεων, στους τεχνικούς μας, αυτούς που είναι εδώ και αυτούς που είναι εκεί έξω και βεβαίως στους συνεργάτες μου. Στη δημοσιογραφική ομάδα του Live News που πολύ τους έχω ταλαιπωρήσει αλλά ζητώ συγνώμη δημοσιογραφική ομάδα”.

Media Τελευταίες ειδήσεις