Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Love Island: Απόψε ο μεγάλος τελικός

Love Island: Απόψε ο μεγάλος τελικός

Έρωτας, όρκοι αγάπης και βέβαια το μεγάλο έπαθλο του Live Island… Αυτά είναι τα «συστατικά» του μεγάλου τελικού του ριάλιτι, που παίζει απόψε στο ΣΚΑΪ.

Τέσσερα ζευγάρια έχουν απομείνει στη βίλα του Live Island και διεκδικούν τη νίκη. Ο έρωτάς τους και οι στιγμές που έζησαν μέσα στο παιχνίδι, τους οδήγησαν μέχρι το μεγάλο τελικό που θα προβληθεί απόψε στις 23.15 από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Το τρέιλερ δίνει μια πρώτη γεύση από αυτά που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές:

Η Αναστασία και ο Γιώργος Γ., η Χριστίνα και ο Αλέξανδρος Κ., η Μαρία και ο Αργύρης, η Νίκη και ο Φάνης έζησαν τις δικές τους ιστορίες στο Love Island.

Απόψε οι Islanders θα πρέπει να εμπνευστούν από το ταίρι τους και να γράψουν σε έναν όρκο όλα όσα επιθυμούν, εύχονται και ονειρεύονται για εκείνους. Θα σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλο, κάτω από την αψίδα του Love Island και θα μοιραστούν όσα νιώθουν και κατέγραψαν στους όρκους τους.

Το ζευγάρι που συγκέντρωσε στην ψηφοφορία τις λιγότερες ψήφους θα αποχωρήσει πρώτο τη βραδιά του τελικού. Στη συνέχεια το Love Island θα αποχαιρετήσει το τρίτο στην κατάταξη ζευγάρι με τα δύο
δημοφιλέστερα ζευγάρια να φτάνουν μία ανάσα από τη νίκη και το έπαθλο αξίας 50.000 ευρώ.
Η ανακοίνωση του ζευγαριού που κέρδισε την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού θα φέρει μία ακόμα ανατροπή. Ποια είναι η τελευταία δοκιμασία για τον έρωτα; Η απάντηση θα δοθεί απόψε στις 23.15…

 

Media Τελευταίες ειδήσεις