Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Love Island: Μία νέα έκπληξη και ένας νέος παίκτης φέρνουν ανατροπές

Love Island: Μία νέα έκπληξη και ένας νέος παίκτης φέρνουν ανατροπές

Η ξαφνική αποχώρηση του Γιώργου Κ. από το Love Island άφησε μετέωρη την Ιωάννα η οποία νιώθει πως η παρουσία της στη βίλα δεν έχει πια νόημα…

Στο επεισόδιο απόψε στις 23.15 θα μάθουμε ποια είναι η τελική της απόφαση, άραγε θα ακολουθήσει τον έρωτά της στην επιστροφή του στην Ελλάδα;

Στη βίλα του Love Island ο Γιώργος Γ. ζει την ευτυχία και ζητάει από την Αναστασία να κοιμηθούν μαζί όμως εκείνη επιλέγει να κρατήσει τους τύπους μιας και είναι ακόμα ζευγάρι με τον Βασίλη. Ο Γιώργος Σ. από την άλλη πλευρά φάνηκε ιδιαίτερα εκδηλωτικός στην πρώτη του νύχτα με την Κλαούντια η οποία νιώθει πως έχουν παραγνωριστεί.

Αργύρης και Μαρία ζουν τρυφερές στιγμές με εκείνη να εξομολογείται στα κορίτσια πως όταν είναι μαζί της είναι πολύ γλυκός. Ρομαντικές και οι στιγμές που περνούν ο Αλέξανδρος Κ. με τη Χριστίνα με αρκετές εξομολογήσεις από την πλευρά του.

Μέσα σε αυτό το ερωτικό κλίμα ένα μήνυμα φτάνει στο κινητό του Αλέξανδρου Λ. το οποίο δίνει το σήμα για ένα νέο παιχνίδι στη βίλα. Ωστόσο το παιχνίδι κρύβει μία μεγάλη έκπληξη που θα χαροποιήσει ιδιαιτέρως τα αγόρια και θα… ανησυχήσει τα κορίτσια!

Ενόψει ενός νέου recoupling οι συζητήσεις και οι στρατηγικές παίρνουν φωτιά. Ο Βασίλης αλλά και ο Παναγιώτης πλησιάζουν τη Νίκη και ο Αλέξανδρος Λ. την Κλαούντια και μάλιστα μπροστά στα έκπληκτα μάτια του Γιώργου Σ.!

Πώς θα εξελιχθούν τα love stories στη βίλα του Love Island;  

Έρχεται με αυτοπεποίθηση

Όνομα: Γιώργος Σωτηρίου
Ηλικία: 24 ετών
Επάγγελμα: Host σε All day bar /Μοντέλο
Ζώδιο: Κριός
Celebrity crush: Μαρία Κορινθίου

Μένει μόνιμα στην Αθήνα και έχει μια μεγαλύτερη αδερφή. Είναι νονός της ανιψιάς του την οποία χαρακτηρίζει «αδυναμία της ζωής του».

Μέχρι τα 21 του χρόνια έπαιζε ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι πολυάσχολος καθώς δουλεύει ως υποδοχή στην εστίαση, διατηρεί e-shop ενώ κατά καιρούς εργάζεται και ως μοντέλο. Το όνειρό του είναι μέχρι τα 27 του χρόνια να έχει τον δικό του χώρο εστίασης.

Πριν από 5 μήνες βγήκε από μια μεγάλη σχέση που κράτησε 4 χρόνια. Θεωρεί ότι ο χωρισμός αυτός τον ωρίμασε. Σε μία γυναίκα θα τον τραβήξει ο τρόπος που περπατάει αλλά και τα πολύ προσεγμένα άκρα. Απολαμβάνει το φλερτ και δηλώνει πως «το έχει απόλυτα» όμως αν κάποιος άλλος φλερτάρει την κοπέλα του θα ζηλέψει… συγκρατημένα.   

Στο Love Island δεν αποκλείει καθόλου το ενδεχόμενο να ερωτευτεί, νιώθει σιγουριά για τον εαυτό του και ανυπομονεί να γνωρίσει τα κορίτσια.

Media Τελευταίες ειδήσεις