Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

MAD VMA 2022: Νέες εικόνες από το άγριο ξύλο – Όλα όσα έγιναν

MAD VMA 2022: Νέες εικόνες από το άγριο ξύλο – Όλα όσα έγιναν

Νέα πλάνα από τo ξύλο με μπουνιές μεταξύ των τράπερς Snik και Light στα βραβεία MAD VMA 2022 έβγαλε στη δημοσιότητα η εκπομπή Live News, απεικονίζοντας καρέ καρέ τη συμπλοκή αλλά και την αντίδραση της Έλενας Παπαρίζουν στο περιστατικό.

Την ώρα που ανακοινώνεται το όνομα της Έλενας Παπαρίζου από την Ιωάννα Παλιοσπύρου για βραβείο MAD VMA 2022, φαίνεται σε πρώτο πλάνο η αντίδραση της αγαπημένης τραγουδίστριας. Την ίδια ώρα, ο Light φαίνεται να περνάει μπροστά από την κάμερα και να ορμάει στον Snik για να ξεκινήσει το άγριο ξύλο.

Παράλληλα, η Έλενα Παπαρίζου φεύγει κακήν κακώς από το σημείο και τελικά φυγαδεύεται ενώ η κάμερα έχει σε πρώτο πλάνο τις μπουνιές που πέφτουν, που ανάγκασαν τους διοργανωτές να διακόψουν τα βραβεία, μέχρι να απομακρυνθούν όλοι από το κλειστό του ταε κβο ντο.

Δείτε τα πλάνα από το ξύλο μεταξύ των τράπερ στα MAD VMA 2022:

Όμως, δεν ήταν μόνο ένα το περιστατικό. Σχεδόν μισή ώρα νωρίτερα και ενώ βρισκόταν η Τάμπτα στην σκηνή, οι δύο τράπερς είχαν πιαστεί στα χέρια, με τους ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν και τα βραβεία να διακόπτονται για 15 λεπτά.

Οι άνθρωποι της προσωπικής ασφάλειας των δύο τράπερ, όχι μόνο δεν προσπάθησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα αλλά χρησιμοποίησαν και αυτοί βία, με τα βραβεία να μετατρέπονται σε… ροντέο. 

Από τον καβγά τραυματίστηκε ελαφρά η Ρούλα Κορομηλά ενώ στη σκηνή αγκαλιάστηκαν η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η Έλενα Παπαρίζου.

Οι συγγνώμες για το ξύλο

Ο Light πήρε το μικρόφωνο και προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ζητώντας συγγνώμη από το κοινό, όμως η κόντρα συνεχίστηκε στο Instagram, με τον Snik να ανεβάζει βίντεο που… τον ψάχνει και τον Light να γράφει ότι είχε προειδοποιήσει τους διοργανωτές να μην τους βάλουν να κάτσουν κοντά.

«Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δε θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες. Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS, 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει», ήταν η ανακοίνωση των βραβείων ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η ανακοίνωση του MEGA.

«Το MEGA έχει αποδείξει πως στηρίζει έμπρακτα και τη μουσική και τους καλλιτέχνες και πως καταδικάζει αυστηρά κάθε μορφής βία. Η προβολή των Mad Video Music Awards από το MEGA δε θα περιλαμβάνει τραγούδια και βραβεύσεις προσώπων που ενεπλάκησαν σε πράξεις βίας κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Η μουσική μας ενώνει», ανέφερε στην ανακοίνωσή του το κανάλι.

Media Τελευταίες ειδήσεις