Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Mάριος Αθανασίου: Την περίοδο που με στενοχωρούσε και μου έλειπε ο πατέρας μου την πέρασα

Mάριος Αθανασίου: Την περίοδο που με στενοχωρούσε και μου έλειπε ο πατέρας μου την πέρασα

“Εγώ αισθανόμουν άβολα στις εκδηλώσεις που τα υπόλοιπα παιδιά είχαν και τους δύο γονείς τους παρόντες, όπως για παράδειγμα στις σχολικές γιορτές” ανέφερε ο Μάριος Αθανασίου.

Ο Μάριος Αθανασίου παραχώρησε συνέντευξη στο Hello! και στον Γιάννη Βίτσα σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τις σχέσεις που δεν έχει με τον πατέρα του κι αν αυτό τον δυσκόλεψε στην παιδική του ηλικία.

Ήταν μια δυσκολία στη ζωή σου το γεγονός ότι μέχρι την εφηβεία δεν είχες γνωρίσει τον πατέρα σου;
Δεν το αντιμετώπισα σαν μια δυσκολία που είχα στη ζωή μου. Το αντιμετώπισα φυσιολογικά γιατί έτσι κάνουν τα παιδιά… Παίρνουν τις καταστάσεις ως δεδομένες και μέσα από αυτές προσπαθούν να χτίσουν τον κόσμο τους. Έτσι έκανα κι εγώ.

Η απουσία του πατέρα από τη δική σου ζωή, τουλάχιστον μέχρι την εφηβεία σου, βοήθησε στο να είσαι εσύ καλύτερος πατέρας;
Ναι, ήταν μεγάλο στοίχημα και μπορεί να είναι αδόκιμη η λέξη αλλά ένιωσα ότι είχα μια παραπάνω ευθύνη να κάνω τα πράγματα καλύτερα για τα παιδιά μου απ’ ότι τα είχα βρει εγώ.

Δέχτηκες ρατσιστικές συμπεριφορές στο σχολείο εξαιτίας του γεγονότος ότι μεγάλωνες χωρίς πατέρα;
Αισθανόμουν λίγο περίεργα, αλλά δεν είχα πρόβλημα με τα παιδιά. Εγώ αισθανόμουν άβολα στις εκδηλώσεις που τα υπόλοιπα παιδιά είχαν και τους δύο γονείς τους παρόντες, όπως για παράδειγμα στις σχολικές γιορτές. Όταν ήμουν μικρός, αυτό με δυσκόλευε.

Σήμερα σε ενοχλεί που δεν έχεις ουσιαστική επαφή με τον μπαμπά σου;
Όχι, δεν με ενοχλεί καθόλου. Την περίοδο που με στενοχωρούσε και μου έλειπε την πέρασα.

Media Τελευταίες ειδήσεις