Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

MasterChef 2023 – Ξέσπασε ο Αλέξανδρος για τον Πορφύρη: Eίναι μεγάλη γλίτσα, μεγάλο τσόφλι, είναι σίχαμα

MasterChef 2023 – Ξέσπασε ο Αλέξανδρος για τον Πορφύρη: Eίναι μεγάλη γλίτσα, μεγάλο τσόφλι, είναι σίχαμα

Μαίνεται η κόντρα στο Masterchef 2023, ανάμεσα στον Αλέξανδρο και τον Γιώργο Πορφύρη, καθώς η ομαδική δοκιμασία και ο τρόπος που χωρίστηκαν οι ομάδες άναψε… φωτιές.

Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο, η αιτία για να ξαναβγούν τα μαχαίρια ανάμεσα στον ίδιο και τον Πορφύρη, ήταν η Γιώτα. Ο Γιώργος Πορφύρης πιστεύει ότι ο Αλέξανδρος είχε συνωμοτήσει στην προηγούμενη ομαδική με τον Παύλο, για να τη βγάλουν υποψήφια.

Ο Αλέξανδρος από την πλευρά του βλέπει με καχυποψία και την κίνηση του Κωνσταντίνου Κόκοτα να τον συμπεριλάβει στην ομάδα του. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, «αν το έχει κάνει εσκεμμένα είναι γιατί τον δασκάλεψε ο φίλος του ο Πορφύρης», τον οποίο χαρακτήρισε γλίτσα, τσόφλι και σίχαμα.

«Ο Κόκοτας με κοιτάει ενοχικά. Θέλω να πιστεύω ότι είναι καλό παιδί ο Κώστας. Θα με στεναχωρήσει άμα είναι σε αυτό.

Παρ’ όλα αυτά θα τον δικαιολογήσω, αν όντως το έχει κάνει, γιατί είναι πιο μικρός και έχει να κάνει με έναν τύπο, ο οποίος είναι μεγάλη γλίτσα, μεγάλο τσόφλι. Ο τύπος είναι σίχαμα», ήταν οι απίστευτοι χαρακτηρισμοί που απέδωσε στον Πορφύρη ο Αλέξανδρος.

Ο Αλέξανδρος έγινε στη συνέχεια έξω φρενών, και ξεστόμισε μερικά… γαλλικά με ορισμένους παίκτες που έχουν πολύ ψηλά τον αμανέ, φωτογραφίζοντας και τη Μαρία Μπέη.

Media Τελευταίες ειδήσεις