Σάββατο, 24 Φεβ.
19oC Αθήνα

MasterChef 2024: Απαιτητικές μονομαχίες και ποδιά μόνο για λίγους

MasterChef 2024: Απαιτητικές μονομαχίες και ποδιά μόνο για λίγους

Χθες, Δευτέρα 15/1, το MasterChef 2024 έκανε δυναμική πρεμιέρα, με τους τρεις chef κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, να καλωσορίζουν τους υποψήφιους και να τους ρίχνουν κατευθείαν στα… βαθιά, διεκδικώντας, μέσα από τη διαδικασία γευστικών μονομαχιών, μια θέση στον μεγαλύτερο μαγειρικό διαγωνισμό!

Μια θερμή αγκαλιά για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, το χαρακτηριστικό χιούμορ του Πάνου Ιωαννίδη, δύο κόκκαλα ψαριού για τον Σωτήρη Κοντιζά, μια λαδόκολλα, που πήρε φωτιά, αλλά και ανθρώπινες, συγκινητικές ιστορίες ζωής και φυσικά νόστιμα πιάτα, που ενθουσίασαν τους κριτές, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών!

Οκτώ διαγωνιζόμενοι, η Τάνια, ο Χρήστος, ο Μάριος, ο Γιάννης, ο Λευτέρης, ο Μάριος, ο Νίκος και η Χριστίνα, κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να φορέσουν την πολυπόθητη λευκή ποδιά, που τους οδηγεί στην επόμενη φάση στην κουζίνα του MasterChef 2024!

Απόψε, Τρίτη 16 Ιανουαρίου στις 21:00, οι auditions του MasterChef 2024 συνεχίζονται εντυπωσιακά! Μία ποδιά, δύο παίκτες, μία μονομαχία! Όλοι οι επίδοξοι μάγειρες είναι αποφασισμένοι να αποδείξουν ότι διαθέτουν τη μαγειρική ικανότητα, τη δημιουργικότητα και την ευελιξία, που απαιτείται, για να κερδίσουν τη λευκή ποδιά, που τους χαρίζει την είσοδό τους στον διαγωνισμό!

Οι τρεις κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, έχουν ξεκαθαρίσει πως φέτος έχουμε αυξημένα έπαθλα αλλά και αυξημένο βαθμό δυσκολίας και οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες τους είναι υψηλότερες από κάθε άλλη χρονιά.

Για μια ακόμα φορά αυτοί και αυτές που επιθυμούν να μπουν στο σπίτι του MasterChef 2024 θα εμφανιστούν μπροστά στους κριτές για την κρίση των πιάτων τους σε δυάδες! Όσοι και όσες καταφέρουν να εντυπωσιάσουν και να εξαλείψουν τον ανταγωνισμό με το μαγειρικό σπαθί τους θα πάρουν το χρυσό εισιτήριο για την επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Αυτός ή αυτή που θα καταφέρει να τελειώσει πρώτος το μεγάλο μαγειρικό μαραθώνιο θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 70.000 ευρώ και επιπλέον 30.000 ευρώ σε μαγειρικό εξοπλισμό. Επίσης, ο δεύτερος φιναλίστ για πρώτη φορά στην ιστορία του MasterChef θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 30.000 ευρώ!

Ποιοι θα καταφέρουν να ικανοποιήσουν τους κριτές και για ποιους το όνειρο θα τελειώσει άδοξα;

Media Τελευταίες ειδήσεις