Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

MasterChef 2024: Αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς και «πάγωσαν» οι παίκτες

MasterChef 2024: Αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς και «πάγωσαν» οι παίκτες

Το MasterChef 2024 είναι δίχως αμφιβολία το Masterchef των ανατροπων. Σε κάξθε περίπτωση, φέτος το Masterchef παίζεται… διαφορετικά, και οι απαιτήσεις από τους παίκτες είναι αυξημένες.

Ενώπιων των κριτών του MasterChef, δηλαδή του Σωτήρη Κοντιζά, του Πάνου Ιωαννίδη και του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, βρέθηκαν οι δυο μπριγάδες, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, προκειμένου να μάθουν τα αποτελέσμα της τελευταίας τους ομαδικής δοκιμασίας που πραγματοποιήθηκε μια ημέρα νωρίτερα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης παικτών και κριτών, όμως, μια πληροφορία ήρθε να… «σκάσει» σαν βόμβα στο πλατό του ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Μια πληροφορία την οποία κλήθηκε να μεταφέρει ο Σωτήρης Κοντιζάς στους παίκτες της γκρι και της μπορντό μπριγάδας και αφορούσε μια νέα οικειοθελή αποχώρηση από τον διαγωνισμό.

«Θέλουμε να μεταφέρουμε την πληροφορία ότι η Τάνια αποφάσισε να αποχωρήσει οριστικά από τον διαγωνισμό.

Της ευχόμαστε καλή συνέχεια ό,τι κι αν κάνει» σημείωσε χαρακτηριστικά ο σεφ και κριτής του MasterChef «παγώνοντας» προς στιγμήν τους παίκτες απέναντι του.

Μια «καλή συνέχεια Τάνια και περαστικά» ακούστηκε, σχεδόν με μια φωνή, από τους περισσότερους παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής με την Τάνια να αποτελεί πια παρελθόν για το MasterChef.

Media Τελευταίες ειδήσεις