Τετάρτη, 28 Φεβ.
17oC Αθήνα

MasterChef 2024: Άρχισαν οι γκρίνιες και το Τεστ Δημιουργικότητας τους βάζει δύσκολα

MasterChef 2024: Άρχισαν οι γκρίνιες και το Τεστ Δημιουργικότητας τους βάζει δύσκολα

Έχοντας περάσει δια πυρός και σιδήρου για να μπουν στον διαγωνισμό, οι 24 διαγωνιζόμενοι διαπιστώνουν πως τα πράγματα στο MasterChef 2024 είναι πολύ πιο σύνθετα και δύσκολα!

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, κάποιοι δοκίμασαν τα όριά τους, πιστεύοντας πολύ στο πιάτο τους. Το αποτέλεσμα δεν τους δικαίωσε όλους.

Ο Ηλίας Παναγιώτου από την μπορντό μπριγάδα, εντυπωσίασε με το πιάτο που παρουσίασε τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο και ήταν ο νικητής του πρώτου Mystery Box, κερδίζοντας και το έπαθλο των 1.000 ευρώ!

Η νίκη της μπορντό μπριγάδας, με τελικό σκορ 7- 4, προκάλεσε τις πρώτες αντιδράσεις. Μετά την ψηφοφορία της χαμένης γκρι μπριγάδας, η Ρένα Παπιδάκη είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Στο σημερινό επεισόδιο (Τρίτη 30/1) το πρώτο Τεστ Δημιουργικότητας θα δυσκολέψει τα πράγματα. Πως θα χωρίσουν τα ζευγάρια των μονομαχιών οι δυο Αρχηγοί, η Χριστίνα Χριστοφή και ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος και ποια θα είναι η στρατηγική τους;

Θα καταφέρει η γκρι μπριγάδα να αναδειχθεί νικήτρια ή τα μέλη της μπορντό μπριγάδας θα χαρούν μια δεύτερη νίκη;

Media Τελευταίες ειδήσεις