Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

MasterChef 2024: Επέστρεψε και τον έβγαλαν αμέσως υποψήφιο

MasterChef 2024: Επέστρεψε και τον έβγαλαν αμέσως υποψήφιο

Η οικειοθελής αποχώρηση της Τάνιας Παλ έφερε πίσω στο Masterchef έναν παίκτη που είχε φύγει. Και το πρόσωπο που επέστρεψε προκάλεσε ανακούφιση και χειροκροτήματα.

Αν και στο MasterChef 2024 δεν υπάρχουν επιστροφές, όπως είχε ανακοινωθεί εξ αρχής, η απόφαση της Τάνιας Παλ να φύγει, έφερε πίσω τον Χρήστο Γανίτη, τον τελευταίο παίκτη που αποχώρησε.

Την ανακοίνωση έκανε ο Σωτήρης Κοντιζάς: «Παρακαλώ πολύ να περάσει στην κουζίνα του MasterChef η τελευταία αποχώρηση πριν από την αποχώρηση της Τάνιας. Χρήστο έλα μέσα!», είπε ο σεφ και κριτής καλωσορίζοντας τον Χρήστο Γανίτη.

Οι παίκτες από τον εξώστη ξέσπασαν, τότε, σε χειροκροτήματα. Μάλιστα, μερικοί εύχονταν να μην επιστρέψει η Γεωργία. «Πάλι καλά που ήρθες εσύ», του είπε ο Σταμάτης.

  

Βέβαια, μπορεί με την επιστροφή του, οι παίκτες να τον υποδέχτηκαν θερμά, στη συνέχεια όμως τον έβγαλαν υποψήφιο!

Μετά την ήττα της «μπορντό» μπριγάδας, έγινε η ψηφοφορία για τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση από το MasterChef. Ο αρχηγός Γιάννης Κούρτογλου ψήφισε στην τύχη τον Αλέξανδρο, ενώ αμέσως μετά ο Μάριος ψήφισε τον Χρήστο Γανίτη που μόλις επέστρεψε στο MasterChef 2024.

Δεύτερη ψήφο πήρε ο Χρήστος από τον Σοφοκλή, ενώ την τρίτη του την έδωσε η Χριστίνα. Ο Αλέξανδρος ψήφισε κι εκείνος τον Χρήστο. Πέμπτη ψήφο πήρε ο Χρήστος από τον Νίκο Κυψίδη, ενώ ο Γιάννης Γ. ψήφισε τον Αλέξανδρο. Ο Χρήστος που μόλις επέστρεψε στο παιχνίδι «έκαψε» την ψήφο του ψηφίζοντας τον Νίκο.

Έτσι, με πέντε ψήφους ο Χρήστος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

«Πώς νιώθεις Χρήστο;», τον ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. «Μια χαρά νιώθω σεφ δεν έχει αλλάξει κάτι, σαν deja vu μου φαίνεται… Αλλά είμαι κομπλέ, πιστεύω θα είναι καλύτερα τα πράγματα», είπε ο διαγωνιζόμενος.

  

«Νιώθω πολύ πιο χαλαρός, δεν έχω καθόλου άγχος και μόνο που ήρθα σήμερα μου ήταν απίστευτα σημαντικό κι είναι τεράστιο δώρο για εμένα. Δε με πείραξε καθόλου!», συμπλήρωσε μιλώντας στην κάμερα.

MasterChef, καθημερινά στις 21:00 στο Star.

Media Τελευταίες ειδήσεις