Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

MasterChef 2024: Έσπασε το γλυκό και αποχώρησε με μηδενική βαθμολογία – Τα σχόλια των κριτών

MasterChef 2024: Έσπασε το γλυκό και αποχώρησε με μηδενική βαθμολογία – Τα σχόλια των κριτών

Η χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης του MasterChef 2024 εξελίχθηκε σε παράσταση νίκης για έναν υποψήφιο, ενώ η αποχώρηση συνοδέυτηκε από μηδενική βαθμολόγια.

Οι τρεις κριτές του Masterchef 2024 και ο guest chef Δημήτρης Μακρυνιώτης, γεύτηκαν το απόλυτο γλυκό, το οποίο ήταν ίδιο με το πρωτότυπο.

Όλοι τους αποθέωσαν τα πιάτα με το νούμερο 3 χωρίς να κάνουν την παραμικρή παρατήρηση.

Φυσικά όταν έφτασε η ώρα να τα αξιολογήσουν, τα δεκάρια έπεσαν «βροχή». «Δε χωράει κάτι άλλο από το ολοστρόγγυλο 10», είπε με θαυμασμό ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Μόλις αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του αψεγάδιαστων γλυκών, οι καταξιωμένοι chef και ο καλεσμένος τους, έδειξαν ταυτόχρονα τα δεκάρια τους στον Γιάννη Γεωργίου!

Πίσω στην κουζίνα, για να μάθουν τη βαθμολογία τους, έμειναν η Βιβή και η Ζωή. Φουλ του 7, πλην ενός έξι από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο απέσπασε αρχικά η Βιβή για να περιμένει, όπως και οι τηλεθεατές του MasterChef, να μάθει πόσους πόντους θα έπιανε η προσπάθεια της αντιπάλου της, Ζωής.

Με σκορ 28 έναντι 0, λοιπόν, η παίκτρια που έπρεπε να βγάλει την μαύρη της ποδιά και να αποχωρήσει από την κουζίνα του MasterChef ήταν η Ζωή.

Η νεαρή παίκτρια υπέστη μια σημαντική πληγή στο πιάτο της, μιας και το γλυκό της έσπασε ακριβώς όταν έληξε και ο χρόνος της δοκιμασίας με αποτέλεσμα να μην λάβει καν βαθμολογία από τους κριτές.

«Εκνευρίζομαι που κλαίω αλλά δεν ήθελα να φύγω, γι’ αυτό και κλαίω» παραδέχθηκε η Ζωή στην κάμερα ενώ λίγο νωρίτερα ζήτησε συγνώμη από τους κριτές του MasterChef για το κακό αποτέλεσμα στην προσπάθεια της.

Media Τελευταίες ειδήσεις