Παρασκευή, 31 Μαΐ
22oC Αθήνα

MasterChef 2024: Έσταξε χολή για τον Μάριο ο Γιάννης: «Δεν μπορώ να βάλω μυαλό σε έναν άμυαλο»

MasterChef 2024: Έσταξε χολή για τον Μάριο ο Γιάννης: «Δεν μπορώ να βάλω μυαλό σε έναν άμυαλο»

Μετά τα σχόλια, στα προηγούμενα επεισόδια του Masterchef 2024, ότι υπάρχουν «φίδια» στη μπορντό μπριγάδα, ο «δάσκαλος» πέρασε στην αντεπίθεηση, και ο Μάριος δεν γλίτωσε από τα βέλη του.

Λίγο πριν τη δοκιμασία της «Τελευταίας Ευκαιρίας», ο Μάριος πήρε το λόγο, και παραπονέθηκε για τις αρνητικές ψήφους που δέχτηκε στην ψηφοφορία που προηγήθηκε.

«Δεν είμαι δίκαια εδώ κάτω σήμερα, παρ’ όλα αυτά, να ευχαριστήσω αυτούς που με ψήφισαν γιατί ξεκλείδωσαν μια καινούργια στρατηγική που όταν επιστρέψω – αν επιστρέψω- θα την εφαρμόσω για να δω πόσα φίδια χωράει ο σάκος», είπε ο νεαρός σεφ.

«Θεωρώ φίδια, γιατί χθες ο Νίκος Κυψίδης, ενώ είχε μαλώσει με τον Γιάννη, ξαφνικά τα έχουν βρει και δε μου μιλάει εμένα χωρίς λόγο και προσπαθώ να δω όλη αυτή η συνωμοσία πού θα βγάλει», πρόσθεσε ο Κύπριος μάγειρας.

Με τη σειρά του, μιλώντας στην κάμερα του MasterChef, ο «δάσκαλος» τόνισε πως «στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό. Όπως λέει ο Μάριος τις παροιμίες, θα μιλάω και γω τώρα με παροιμίες. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.

Δεν μπορώ να βάλω μυαλό σε έναν άμυαλο! Θεωρώ ότι ο Μάριος είναι πολύ επιθετικός μετά τις ψήφους που δέχθηκε».

«Θεωρώ ότι όποιος δεν δέχεται όμως τη γνώμη του άλλου, γιατί περί αυτού πρόκειται, η ψήφος είναι ουσιαστικά η γνώμη μας, δεν έχει παιδεία και δεν έχει προσωπικότητα» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο παίκτης του MasterChef.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις