Σάββατο, 24 Φεβ.
19oC Αθήνα

MasterChef 2024: «Έχω υποστεί bullying» – Τα δάκρυα της διαγωνιζόμενης και η αγκαλιά του Κουτσόπουλου

MasterChef 2024: «Έχω υποστεί bullying» – Τα δάκρυα της διαγωνιζόμενης και η αγκαλιά του Κουτσόπουλου

«Έχω αντιμετωπίσει ανάρμοστες συμπεριφορές, ακόμα και από σεφ», απάντησε υποψήφια στο Masterchef 2024, σε σχετική ερώτηση από τους κριτές.

Mπροστά στους κριτές του MasterChef 2024 βρέθηκε η Γεωργία, με στόχο να τους εντυπωσιάσει, να καταφέρει να πάρει τη λευκή ποδιά και να κερδίσει μία θέση του στο σπίτι.

Η 44χρονη παίκτρια, με καταγωγή από τη Λάρισα, προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση για τη ζωή της, λέγοντας πως πάντα συναντούσε εμπόδια στη ζωή της, αλλά και στον επαγγελματικό χώρο, και ότι έχει καταφέρει στη ζωή της, όπως ανέφερε, το έχει καταφέρει με πολύ κόπο.

Δεν έκρυψε μάλιστα πως στο παρελθόν έχει υποστεί bullying στον εργασιακό της χώρο. «Μαγειρεύω από μικρή ηλικία γιατί και ο πατέρας μου ήταν μάγειρας.

Αγαπώ τη μαγειρική, αλλά η ζωή μέσα στις κουζίνες δεν είναι εύκολη. Με ενοχλεί η συμπεριφορά κάποιων, γιατί δεν έχουν καλό επίπεδο.

Έχω υποστεί bullying επειδή είμαι γυναίκα, και ανταπεξέρχομαι πολύ καλά στις υποχρεώσεις μου στην κουζίνα.

Προσπαθώ να μη δίνω σημασία, αλλά κάποιες φορές τα όρια ξεπερνιούνται.

Έχω αντιμετωπίσει ανάρμοστες συμπεριφορές, ακόμα και από σεφ. Δέχομαι την κριτική ειδικά όταν πρόκειται να βοηθήσει στην εξέλιξή μου. Δυστυχώς, έχω βιώσει άσχημες καταστάσεις», ανέφερε η Γεωργία.

«Δεν ήρθα νωρίτερα στο MasterChef γιατί η μητέρα μου ήταν άρρωστη. Θύμωσα με κάτι που έγινε πριν λίγο καιρό.

Θύμωσα και είπα φτάνει. Θα πας στον διαγωνισμό μαγειρικής για να γίνεις αυτό που όλοι οι άλλοι σου λένε ότι δεν είσαι και δεν μπορείς να το κάνεις» πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια.

Ακούγοντας αυτά τα λόγια ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ένιωσε την ανάγκη να την πάρει μια μεγάλη αγκαλιά…

Media Τελευταίες ειδήσεις