Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

MasterChef 2024: «Ξήλωσαν» από αρχηγό τον Άνχελ – «Παραιτείσαι ή σε καθαιρούν;»

MasterChef 2024: «Ξήλωσαν» από αρχηγό τον Άνχελ – «Παραιτείσαι ή σε καθαιρούν;»

Σε μια ανακοίνωση – βόμβα προχώρησε ο Λευτέρης στην έναρξη του συμβουλίου στο επεισόδιο του Masterchef 2024 που προβλήθηκε την Πέμπτη 28 Μαρτίου.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, κατόπιν συνεννόησης, τα μέλη της γκρι μπριγάδας αποφάσισανβ να καθαιρέσουν τον αρχηγό τους, Άνχελ.

«Από χθες είμαστε στεναχωρημένοι από το συνολικό της απόδοσης και αυτό που σας φέραμε, βάσει αυτής της ημέρας καθίσαμε και κάναμε μια κουβέντα πρώτη φορά σαν μπριγάδα και πήραμε την απόφαση ότι ίσως πρέπει να αφαιρέσουμε την κονκάρδα από τον Άνχελ», τόνισε ο Λευτέρης.

Ο Άνχελ ξεκαθάρισε μάλιστα πως ήταν περιττή η παρέμβαση του Λευτέρη, καθώς αν τον άφηνε να πάρει τον λόγο πρώτος και δεν «πεταγόταν», θα έβλεπε ότι είχε σκοπό να παραιτηθεί από μόνος του: «Είχαμε πολύ κακή απόδοση, δε θέλω να κρυφτώ, νιώθω ότι είμαι υπεύθυνος.

Τους είχα πει πως αν δεν τους εμπνέω, μπορούν να με καθαιρέσουν. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα. Τους είχα πει κι από μόνος μου ότι θα παραιτηθώ, οπότε θα ήθελα να το κάνω σήμερα, ώστε να μπορώ να ψηφιστώ», αποκάλυψε ο Άνχελ.

«Παραιτείσαι ή σε καθαιρούν;», ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον Άνχελ. «Είναι και τα δύο chef», απάντησε με ειλικρίνεια. «Η απόφαση είναι και συλλογική και ατομική», είπε από ο Κώστας από την πλευρά του.

Ο Άνχελ αφαίρεσε από την ποδιά του τα διακριτικά του αρχηγού, τα οποία με τη σύμφωνη γνώμη όλων, κατέληξαν στον Κώστα, που είναι πλέον ο νεός ηγέτης των γκρι.

Η απουσία του Σωτήρη Κοντιζά

Στον απόηχο της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef 2024, συνάντησαν οι παίκτες της γκρι και της μπορντό μπριγάδας, τους κριτές του ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Πιστοί στη θέση τους ήταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης αλλά απών ήταν ο Σωτήρης Κοντιζάς.
Έτσι, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πήρε τον λόγο προκειμένου να πληροφορήσει τους παίκτες των δυο ομάδων του MasterChef για την απουσία του έτερου σεφ και κριτή του παιχνιδιού.

«Πολύ καλησπέρα και καλωσήρθατε στο συμβούλιο της εβδομάδας. Είμαστε όλοι καλά; Εσείς είστε καλά, εμείς δεν είμαστε όλοι καλά. Γιατί από ότι βλέπετε, για μια ακόμη φορά, λείπει η τρίτη καρέκλα. Λείπει ο Σωτήρης (σ.σ. Κοντιζάς). Είναι γνωστό ότι έχει ένα πάρα πολύ δυνατό οργανισμό, είναι η εποχή του που λείπει συνέχεια και αρρωσταίνει».

Media Τελευταίες ειδήσεις