Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

MasterChef 2024: Μαγειρικές κόντρες για μία θέση στην 10άδα – Αποχώρηση που θα συζητηθεί

MasterChef 2024: Μαγειρικές κόντρες για μία θέση στην 10άδα – Αποχώρηση που θα συζητηθεί

Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος ήταν αυτός που παρουσίασε το καλύτερο πιάτο στους τρεις chef κριτές του MasterChef 2024, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, στη χθεσινή (Δευτέρα 15/4) δοκιμασία.

Ένα πιάτο, που όχι μόνο του έδωσε το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ, αλλά και το πολύτιμο εισιτήριο για την τελική δεκάδα του διαγωνισμού!

Ο Λευτέρης είναι ασφαλής για την υπόλοιπη εβδομάδα. Εκτός αυτού, είναι και ο πρώτος διεκδικητής του Silver επάθλου, συνολικής αξίας 20.000 ευρώ, της ερχόμενης εβδομάδας.

Απόψε, Τρίτη 16 Απριλίου, η εβδομάδα θρίλερ συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και αγωνία!

Οι 11 υποψήφιοι προς αποχώρηση θα πρέπει να μαγειρέψουν σε 90 λεπτά δύο πιάτα. Ο κάθε ένας από αυτούς θα έχει μπροστά του ένα timer με 90 λεπτά χρόνο. Μόλις δοθεί η έναρξη της δοκιμασίας, ο χρόνος θα αρχίσει να μετράει αντίστροφα.

Δεν θα υπάρχει ξεχωριστός χρόνος για την αποθήκη τροφίμων. Μόλις ξεκινήσει ο χρόνος, οι 11 υποψήφιοι θα προμηθευτούν όσα υλικά θέλουν για το πρώτο πιάτο.

Όταν ολοκληρώσουν το πρώτο πιάτο τους, θα πρέπει να πατήσουν αμέσως το timer και ο δικός τους προσωπικός χρόνος μαγειρικής να σταματήσει.

Οι τρεις chef κριτές θα δοκιμάσουν το πιάτο τους, ενώ οι υπόλοιποι θα συνεχίζουν να μαγειρεύουν. Αυτό θα συμβαίνει μέχρι οι κριτές να δοκιμάσουν και την τελευταία προσπάθεια για το πρώτο πιάτο.

Οι 4 διαγωνιζόμενοι με τις καλύτερες προσπάθειες από την πρώτη μαγειρική, θα αποφύγουν την αποψινή αποχώρηση και θα ανέβουν ασφαλείς στον εξώστη. Οι υπόλοιποι 7 διαγωνιζόμενοι θα συνεχίσουν για να ετοιμάσουν το δεύτερο πιάτο τους, με τον χρόνο που θα τους έχει απομείνει από την πρώτη μαγειρική. Αυτοί οι 7 διαγωνιζόμενοι, στη δεύτερη μαγειρική, θα είναι αντιμέτωποι με την οριστική αποχώρηση.

Όλοι τους σήμερα θα πρέπει να σκεφτούν έξυπνα και δημιουργικά. Και οι δυο μαγειρικές δοκιμασίες είναι ένας αγώνας τακτικής και σωστής διαχείρισης χρόνου.

Είτε θα ξοδέψουν περισσότερο χρόνο στη μαγειρική του πρώτου πιάτου για να βρίσκονται στα τέσσερα καλύτερα πιάτα, είτε θα αφήσουν αρκετό χρόνο για το δεύτερο πιάτο, με κίνδυνο, όμως, να αποχωρήσουν οριστικά από τον διαγωνισμό. Τα πάντα σήμερα είναι στα δυο τους χέρια.

Ποιος ή ποια θα αποχωρήσει απόψε, οριστικά από τον διαγωνισμό;

Media Τελευταίες ειδήσεις