Σάββατο, 25 Μαΐ
26oC Αθήνα

MasterChef 2024: Ποιος θα είναι ο δεύτερος που θα διεκδικήσει 20.000€;

MasterChef 2024: Ποιος θα είναι ο δεύτερος που θα διεκδικήσει 20.000€;

Ακόμη μέλος της γκρι μπριγάδας του MasterChef θα είναι στο τέλος της βραδιάς (24.04.2024, 21:00) ο δεύτερος φιναλίστ αυτής της ειδικής εβδομάδας. Μαζί με τον Νίκο θα διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο των 20.000 ευρώ!

Ποιος από τους Χριστίνα Χριστοφή, Λευτέρη Ζαφειρόπουλο, Κώστα Φρέτζιο και Χρήστο Μοίρα θα τα καταφέρει;

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, η γκρι μπριγάδα ήταν και πάλι η νικήτρια της δοκιμασίας, με τελικό σκορ 5-4 και συνεπώς ο αρχηγός της, Νίκος Κυψίδης, είναι στον τελικό της Silver εβδομάδας!

Απόψε, η διαδικασία χωρίζεται σε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση τα τέσσερα μέλη της γκρι μπριγάδας θα πρέπει να χωριστούν σε δυο ζευγάρια. Στη δοκιμασία, που θα ακολουθήσει, το κάθε ζευγάρι θα πρέπει να συνεργαστεί, να σχεδιάσει και να μαγειρέψει ένα δημιουργικό πιάτο μέσα σε 45 λεπτά. Δεν υπάρχει υλικό πρωταγωνιστής ή άλλος περιορισμός.

Ο μόνος στόχος είναι να κερδίσουν το αντίπαλο ζευγάρι του ημιτελικού. Το ζευγάρι που θα σερβίρει στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, το καλύτερο πιάτο, θα περάσει στη δεύτερη φάση του σημερινού ημιτελικού.

Οι δύο, που θα επικρατήσουν, από σύμμαχοι θα γίνουν αντίπαλοι και θα μονομαχήσουν μεταξύ τους για το δεύτερο εισιτήριο του αυριανού (Πέμπτη 25/4) τελικού. Σε αυτή τη δεύτερη φάση, θα πρέπει να αντιγράψουν ένα πιάτο, αλλά δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τη συνταγή, όπως συμβαίνει κανονικά στις Δοκιμασίες Αντιγραφής πιάτου. Ένας παράγοντας, που σίγουρα προσθέτει ακόμα έναν μεγάλο βαθμό δυσκολίας στην προσπάθειά τους.

Ποιοι δυο θα καταφέρουν να περάσουν στη δεύτερη φάση του ημιτελικού και με ποιον θα μονομαχήσει ο Νίκος Κυψίδης στον τελικό της Silver Week, διεκδικώντας το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 20.000 ευρώ;

  

MasterChef 2024: Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00 στο Star

Media Τελευταίες ειδήσεις