Τετάρτη, 22 Μαΐ
23oC Αθήνα

MasterChef 2024: Σκληρές κόντρες με έπαθλο την είσοδο στην 10άδα – Έκπληξη το αποτέλεσμα

MasterChef 2024: Σκληρές κόντρες με έπαθλο την είσοδο στην 10άδα – Έκπληξη το αποτέλεσμα

Στο χθεσινό επεισόδιο (Τετάρτη 17/4) του MasterChef 2024, η Χριστίνα Χριστοφή και ο Μάριος Ιωάννου, ήταν το ζευγάρι που παρουσίασε το καλύτερο πιάτο στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο και είναι, μαζί με τον Λευτέρη Ζαφειρόπουλο, οι άλλοι δυο παίκτες που πήραν το εισιτήριο για την τελική δεκάδα!

Απόψε, Πέμπτη 18 Απριλίου, είναι η προτελευταία ημέρα της εβδομάδας θρίλερ και οι εκπλήξεις συνεχίζονται.

Τα 4 ζευγάρια, που χθες μαγείρεψαν σε συνεργασία για το τέλειο αποτέλεσμα, αλλά έχασαν, γίνονται αντίπαλοι.

Μια πολύ δύσκολη και απαιτητική μαγειρικά βραδιά θα έχουν οι 8, που κυνηγάνε το δικό τους εισιτήριο για την τελική δεκάδα.

Στην αρχή, τους περιμένουν μικρές αλλά πολύ ιδιαίτερες μαγειρικές δοκιμασίες. Μια τέλεια καρμπονάρα και ένα sushi platter θα κρίνουν ποιοι θα είναι οι άλλοι τέσσερις, που θα περάσουν στην τελική δεκάδα.

Οι υπόλοιποι, θα πρέπει στη συνέχεια να κερδίσουν στη γνωστή, σε άλλους αγαπητή και σε άλλους όχι τόσο, δοκιμασία του follow the chef.

Ο Food and Styling chef του MasterChef, Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, θα ετοιμάζει ένα πιάτο σε πραγματικό χρόνο. Την ίδια στιγμή, θα περιγράφει κάθε βήμα της συνταγής.

Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να ακολουθούν τα βήματά του κατά γράμμα, χωρίς καμία καθυστέρηση. Δεν επιτρέπονται οι ερωτήσεις την ώρα της μαγειρικής, ούτε προς τον chef, αλλά ούτε προς τους αντιπάλους τους. Το ζητούμενο είναι να φτιάξουν ένα πιάτο όσο πιο κοντά γίνεται σε εμφάνιση και γεύση με εκείνο του Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου. Όταν ο chef τελειώσει, θα έχουν στη διάθεσή τους ένα μόνο λεπτό για να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους.

Αύριο (Παρασκευή 19/4) ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος θα ανακοινώσει ποιος κατάφερε να κάνει την καλύτερη προσπάθεια και θα δώσει ένα ακόμα εισιτήριο για την τελική δεκάδα!

Οι τρεις διαγωνιζόμενοι με τις πιο αδύναμες προσπάθειες θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Media Τελευταίες ειδήσεις