Σάββατο, 24 Φεβ.
16oC Αθήνα

MasterChef 2024: Το Τεστ Δημιουργικότητας θα «δείξει» αποχώρηση

MasterChef 2024: Το Τεστ Δημιουργικότητας θα «δείξει» αποχώρηση

Στο χθεσινό επεισόδιο (Δευτέρα 12/2) του MasterChef 2024, η μπορντό μπριγάδα κατέκτησε τη νίκη με διαφορά στήθους και τελικό σκορ 6-5, στη δοκιμασία του Mystery Box.

Ο Μάριος Ιωάννου ήταν αυτός που παρουσίασε το καλύτερο πιάτο της ημέρας στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, κερδίζοντας το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ!

Η γκρι μπριγάδα, μετά και τη Διαδικασία της Ψηφοφορίας, υπέδειξε την Τάνια Παλ ως την πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Η αρχηγός της μπορντό μπριγάδας, Χριστίνα Χριστοφή, επέλεξε να παραχωρήσει την ασυλία στον αντίπαλο αρχηγό, Λευτέρη Ζαφειρόπουλο και να δώσει τη Βιβή Ζησιμοπούλου στην γκρι μπριγάδα, ώστε να επανέλθει η αριθμητική ισορροπία στις δύο μπριγάδες.

Στο σημερινό Τεστ Δημιουργικότητας, η γκρι μπριγάδα επιθυμεί να πάρει τη ρεβάνς, σε μια μαγειρική δοκιμασία, που θα απαιτήσει από τους παίκτες όλη την εφευρετικότητά τους, αφού θα πρέπει να συνδυάσουν τεχνικές μαγειρικής με ασιατικά υλικά.

Και σε αυτή τη δοκιμασία, η αρχηγός της μπορντό μπριγάδας, Χριστίνα Χριστοφή, θα είναι αυτή που θα διαμορφώσει τα ζευγάρια των μονομαχιών και όπως δηλώνει μοναδικός της στόχος είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη.

Ποια μπριγάδα στο τέλος της ημέρας θα αναγκαστεί να υποδείξει τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα;

Media Τελευταίες ειδήσεις