Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

MasterChef 5 – Spoiler: Έκπληξη αυτή η αποχώρηση – Ποιοι φτάνουν στην τελική τριάδα

MasterChef 5 – Spoiler: Έκπληξη αυτή η αποχώρηση – Ποιοι φτάνουν στην τελική τριάδα

Μία απίστευτη εξέλιξη στο επεισόδιο που είδα το βράδυ της Τετάρτης αποδεικνύει ότι φέτος το Masterchef είναι ίσως το πιο ανταγωνιστικό έως τώρα…

Ιδιαίτερα απαιτητικές οι μαγειρικές μονομαχίες στο Masterchef 5. Ο Ιωάννης, ο Αλέξανδρος και ο Τζιοβάνι δεν κινδύνευσαν στο τεστ δημιουργικότητας που είδαμε το βράδυ της Τετάρτης, και ανέβηκαν ασφαλείς στον εξώστη. με αυτόν τον τρόπο εξασφάλισαν την είσοδό τους στους 7 καλύτερους του MasterChef 5.

Τα πράγματα, όμως, για τον Νίκο, τον Παύλο, αλλά τη Μαργαρίτα, δεν πήγαν όπως τα είχαν σχεδιάσει.

Τα πιάτα τους ήταν τα χειρότερα, σύμφωνα με την ετυμηγορία των κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Ένα κόκκαλο στο ψάρι της Μαργαρίτας ήταν αρκετό για να τη βγάλει υποψήφια προς αποχώρηση, προς έκπληξη των συμπαικτών της που δεν περίμεναν να ακούσουν το όνομά της στις πιο αδύναμες προσπάθειες.

Οι τρεις τους θα μονομαχήσουν με φόντο μία θέση στους 7 φιναλίστ του MasterChef

Τι θα δούμε απόψε;

Ποιοι φτάνουν στην τελική 3άδα

Το Masterchef, τις επόμενες εβδομάδες, εκτός απροόπτου θα μεταδίδεται από τη Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη στις 21.00, αφήνοντας την Παρασκευή και τα Σάββατα ελεύθερα στον… ανταγωνισμό, προβάλλοντας έτσι 1 επεισόδιο λιγότερο την εβδομάδα.

Ο προγραμματισμός αυτός δεν αναμένεται να αλλάξει πριν τα τέλη Μαϊου, ενώ  ο μεγάλος τελικός εκτός απροόπτου θα μεταδοθεί την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.

Σύμφωνα, μάλιστα, με ρεπορτάζ που δημοσίευσε η εφημερίδα “Καθημερινή” στο τηλεοπτικό ένθετο, ο μεγάλος τελικός του Masterchef είναι… γυναικεία υπόθεση.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η τελική τριάδα απαρτίζεται από την Μαργαρίτα, τη Μαρίνα (η οποία επέστρεψε στο παιχνίδι όταν δόθηκε δέυτερη ευκαιρία σε όσους παίκτες είχαν αποχωρήσει) και τον Διονύση.

Αν, λοιπόν, το συγκεκριμένο spoiler έχει δόση… αλήθειας, τότε η Μαργαρίτα θα καταφέρει να μείνει στο παιχνίδι, ενώ Παύλος ή Νίκος αποχωρούν άμεσα από το παιχνίδι. 

 

Media Τελευταίες ειδήσεις