Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

MasterChef 5: Μεγάλος καβγάς στο σπίτι για την «Ωραία Ελένη» – Φτάνουν στα άκρα οι παίκτες

MasterChef 5: Μεγάλος καβγάς στο σπίτι για την «Ωραία Ελένη» – Φτάνουν στα άκρα οι παίκτες

Απίστευτη ανατροπή με την αποχώρηση παίκτη στο επεισόδιο του Masterchef 5 την Τρίτη, και το σπίτι… πήρε φωτιά.

Τα πάνω κάτω έφερε η απόφαση της παραγωγής να επιτρέψει στη Μαρία Φίλογλου να επιστρέψει στο σπίτι για να μαζέψει τα πράγματά της, καθώς η απόφαση του Νίκου να χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας για τη Βίλλυ οδήγησε τη Μαρία στην κουζίνα σε μονομαχία αποχώρησης.

Οι παίκτες αρχικά πίστεψαν ότι από το παιχνίδι αποχώρησε ο Ιωάννης, αλλά η Μαρία τους ανακοίνωσε οτι η ίδιαέπέστρεψε στο σπίτι μόνο για να μαζέψει τα πράγματά της.

Από εκείνη τη στιγμή, το σπίτι πήρε φωτιά…

Μάλιστα ο Πάνος που είναι κοντά με τον Ιωάννη θέλησε να ειρωνευτεί όσους δεν συμπαθούν τον φίλο του, και έβαλε 3 μπουκάλια ξύδι πάνω στο τραπέζι και στην πλευρά του Στέφανου.

Τότε ο Στέφανος αντέδρασε και κατευθύνθηκε στο μέρος του έτοιμος να πιαστούν στα χέρια.

H “Ωραία Ελένη” του σπιτιού και η ανατροπή με την κάρτα ασυλίας που άλλαξε χέρια. Δέιτε τα highlights του επεισοδίου της Τρίτης 23/2.

«Τι θες, δεν κατάλαβα; Άντε διπρόσωπε. Όταν θα πεις ξανά πράγματα για εμένα, να έρθεις να τα πεις στο πρόσωπό μου… Εσείς μπορείτε να κάνετε χαβαλέ αλλά ως εδώ», είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης; Η ένταση στο σπίτι βρίσκεται στο… κόκκινο και η ομαδική δοκιμασία θα φέρει στην επιφάνεια τις κόντρες που υπάρχουν μέσα στο σπίτι.

Δείτε το trailer της Τετάρτης 24/2

Μαρία: «Αιφνιδιάστηκα όταν ο Νίκος έδωσε την κάρτα στη Βίλλυ». Η Μαρία που αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, μίλησε στη “Φωλιά των Κου Κου”.

Media Τελευταίες ειδήσεις