Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

MasterChef: Γιατί δάκρυσε ο Νίκος Σκορδάκης μπροστά στους κριτές;

MasterChef: Γιατί δάκρυσε ο Νίκος Σκορδάκης μπροστά στους κριτές;

Την πλέον ευαίσθητη στιγμή είχε ο Νίκος Σκορδάκης στο MasterChef

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Νίκος Σκορδάκης ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση και δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση του την ώρα που ευχαριστούσε όλους τους παίκτες του φετινού κύκλου ο σεφ Νίκος Θωμάς.

«Θέλω να πω ευχαριστώ σε σας παιδιά για τη συνεργασία και την φετινή χρονιά. Έχουμε περάσει υπέροχα. Είναι κλισέ αλλά είστε σε πολύ καλό επίπεδο και όσο λιγοστεύετε, δενόμαστε και περισσότερο μαζί σας. Εγώ τουλάχιστον που είμαι λίγο ευαισθητούλης. Μακάρι να μην έφευγε κανείς σας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Θωμάς. «Κουράγιο, δύναμη, η διαδρομή τελειώνει. Τίποτα δεν τελειώνει όμως εδώ. Έξω ξεκινάνε τα ωραία και τα όμορφα».

Σε αυτά τα λόγια, λοιπόν, ο Νίκος Σκορδάκης δεν μπόρεσε να μην συγκινηθεί!

«Συγκινήθηκα πάρα πολύ γιατί είναι σαν πατέρας μας, σαν φίλος μας και είναι δίπλα μας όλον αυτόν τον καιρό. Οτιδήποτε θέλουμε, το ζητάμε και μας το φέρνει. Δεν μας χαλάει χατίρι, μας βοηθάει, μας εμψυχώνει και πόσο μάλλον όταν ξέρεις πως πρέπει να σε κρίνει όταν καλείσαι να αντιγράψεις ένα πιάτο του. Όλο αυτό είναι λίγο περίεργο» πρόδωσε ο παίκτης στην κάμερα του MasterChef.

Media Τελευταίες ειδήσεις