Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

MasterChef – Στέφανος Χίλας: «Έχω δεχτεί ρατσισμό λόγω της αλβανικής καταγωγής μου»

MasterChef – Στέφανος Χίλας: «Έχω δεχτεί ρατσισμό λόγω της αλβανικής καταγωγής μου»

«Θυμάμαι να λένε… όχι τον Στέφανο, είναι Αλβανός», εξομολογείται ο Στέφανος Χίλας από το MasterChef.

Συνέντευξη στην εκπομπή Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε ο Στέφανος Χίλας, που όλοι γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στον φετινό κύκλο του MasterChef. Ο Στέφανος μίλησε για τον διαγωνισμό μαγειρικής, αλλά και για το ρατσισμό που είχε βιώσει στην παιδική του ηλικία λόγω των κιλών του και της αλβανικής καταγωγής του.

«Το MasterChef με βοήθησε πάρα πολύ, ο περισσότερος κόσμος αναγνωρίζει τη δουλειά σου. Η προηγούμενη σχέση μου με προσέγγισε ξανά μετά το MasterChef, αλλά δεν θέλω να έχω επαφές.

Ότι είναι στο παρελθόν, μένει στο παρελθόν. Αυτή η σχέση με κράτησε πολύ πίσω και το MasterChef ήταν σαν μια απελευθέρωση. Δεν υπήρχε κανένα ερωτικό ενδιαφέρον προς τη Μαρία, συνέβαλε η Μαρίνα για να βγει αυτό προς τα έξω, λόγω της κόντρας μου με τον Ιωάννη.

Με τον Ιωάννη ζητήσαμε συγγνώμη ο ένας από τον άλλον και είπαμε να έχουμε μια τυπική σχέση. Ο Ιωάννης ήταν από τα πιο ντόμπρα παιδιά.

Πολλά παιδιά πλησίαζαν τη Μαργαρίτα και τον Τζιοβάνι για να τους έχουν από κοντά», είπε αρχικά ο Στέφανος Χίλας για το MasterChef.

Για τον ρατσισμό που έχει βιώσει, ο Στέφανος Χίλας είπε: «Είχα δεχτεί ρατσισμό και στο δημοτικό και στο γυμνάσιο, λόγω της καταγωγής μου και επειδή ήμουν… γεματούλης. Είχα δεχτεί αυτό το μπούλινγκ “χοντρέ” ή όταν παίζαμε μπάλα το “ο χοντρός θα μπει τέρμα”.

Πολλές φορές μπορεί να ήμασταν σε μια παρέα ή να κανόνιζαν τα άλλα παιδιά και να λέγανε “έλα μωρέ, όχι τον Στέφανο, αυτός είναι Αλβανός”. Στεναχωριόμουν, έκλαιγα, αλλά είχα δύο πολύ δυνατούς φίλους δίπλα μου».

Media Τελευταίες ειδήσεις