Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Masterchef 2023: Απίστευτες κόντρες και σκληρές κουβέντες μόλις μπαίνει ο Δημήτρης Μπέλλος

Masterchef 2023: Απίστευτες κόντρες και σκληρές κουβέντες μόλις μπαίνει ο Δημήτρης Μπέλλος

Τη Δευτέρα 20 Μαρτίου στις 21:00 ξεκινάει μια ακόμη απαιτητική εβδομάδα στο MasterChef 2023. Πόσο έτοιμοι είναι οι διαγωνιζόμενοι για τις μαγειρικές εκπλήξεις που τους περιμένουν;

Αυτή η εβδομάδα, όμως, θα έχουμε και μία επιστροφή παίκτη από παλιότερο Masterchef που θα συζητηθεί πολύ…

Ακόμα ένας παίκτης από προηγούμενους κύκλους θα προσπαθήσει να διεκδικήσει μία θέση στο φετινό MasterChef, κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Μπέλλο, τον σύντροφο της Μαρίας Μπέη.

Μέσα από ένα τρέιλερ αποκαλύφθηκε ότι αυτός θα είναι ο επόμενος παίκτης που θα μαγειρέψει για να κερδίσει την πολυπόθητη ποδιά…

Όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοινώνει ότι ο επόμενος εισβολέας θα είναι από τον τέταρτο κύκλο του MasterChef, κανείς δεν μπορεί να φανταστεί αυτό που θα ακολουθήσει.

Η Μαρία Μπέη υποθέτει ότι μπορεί να είναι η Κατερίνα Λένη, μέχρι που εμφανίζεται μπροστά τους ο Δημήτρης Μπέλλος.

Η αντίδραση του Ηλία Κιαζόλι -ο οποίος δεν είχε καθόλου καλές σχέσεις με το ζευγάρι- είναι χαρακτηριστική: «Φοβάμαι μην αρχίσουν τα ίδια γιατί θα μου σπάσουν τα π…α, όχι τίποτα άλλο. Δεν με απασχολούν».

Ο μεγαλύτερος, πρωτότυπος, παγκόσμιος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, συνεχίζει για άλλη μια συναρπαστική σεζόν την επιτυχημένη πορεία του στο Star για να αναδείξει τον επόμενο ή την επόμενη MasterChef 2023 της Ελλάδας!

Media Τελευταίες ειδήσεις