Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Masterchef 5: Ανατροπή και απίστευτες δοκιμασίες για τους φιναλίστ – Πότε θα γίνει ο τελικός

Masterchef 5: Ανατροπή και απίστευτες δοκιμασίες για τους φιναλίστ – Πότε θα γίνει ο τελικός

Μετά την αποχώρηση του Παύλου από το Masterchef, Αλέξανδρος, Διονύσης, Μαργαρίτα και Μαρίνα παλεύουν για μία θέση στην τριάδα.

Η αποχώρηση του Παύλου από το Masterchef ήταν για πολλούς αναμενόμενη, καθώς κατάφερε να ξεπεράσει τα όριά του και να φτάσει τόσο μακριά στο παιχνίδι, έχοντας απέναντί του πολύ δυνατούς αντιπάλους.

Οι 4 φιναλίστ, τώρα, θα κληθούν να εντυπωσιάσουν τους κριτές και να κερδίσουν ένα εισιτήριοι για τον τελικό.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει έως τώρα το φως της δημοσιότητας, ο μεγάλος τελικός θα γίνει την Τετάρτη 9 Ιουνίου, ενώ θα έχουμε και… εκπλήξεις.

Το παιχνίδι των μεγάλων ανατροπών επιφυλάσσει ακόμη μία, με πολλές δοκιμασίες για τους φιναλίστ.

Τα πράγματα μοιάζουν σκούρα απόψε για έναν διαγωνιζόμενο που θα φτάσει πολύ κοντά στον μεγάλο τελικό αλλά δεν θα καταφέρει να εντυπωσιάσει τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Πάνο Ιωαννίδη για να συνεχίσει στον διαγωνισμό.

Τι θα δούμε σήμερα στο Masterchef

Πότε θα γίνει ο τελικός του Masterchef

Μετά τον Παύλο που αποχώρησε στο επεισόδιο της Δευτέρας από το Masterchef, σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν, παίρνει ο Αλέξανδρος Συνοδινός, ο οποίος θα φτάσει ένα βήμα πριν τον τελικό, αλλά δεν θα καταφέρει να εντυπωσιάσει τους κριτές.

Μαρίνα, Μαργαρίτα και Διονύσης φαίνεται πως φτάνουν στην τελική τριάδα. Άραγε θα γίνει η ανατροπή με την πρώτη Ελληνίδα MasterChef; Ή θα υπερισχύσει ο Διονύσης και θα καταφέρει αυτός να κερδίσει το έπαθλο του Masterchef;

Οι δηλώσεις του Παύλου

«Επειδή πολλοί άνθρωποι στη ζωή μου δε μου δώσανε ποτέ την αγάπη που περίμενα… Πολλές φορές πίστευα ότι δεν το άξιζα και ξέρεις αυτό σου μένει… Κι όταν κάποιος σου δίνει την αγάπη που εσύ δεν περιμένεις, κάπως χτυπάει αυτό, το “γιατί το κάνει τώρα αυτός ο άνθρωπος, αφού εγώ, δεν την αξίζω…”

Γελάω και κλαίω ταυτόχρονα. Προσπαθώ να το δουλέψω αυτό, γιατί θέλω να πιστεύω ότι την αξίζω την αγάπη. Πέρασα πολύ ωραία, όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν», είπε ο Παύλος μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Media Τελευταίες ειδήσεις