Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Masterchef 5 spoiler: Αποχώρηση – έκπληξη στον ημιτελικό, αυτοί πάνε στην 3άδα

Masterchef 5 spoiler: Αποχώρηση – έκπληξη στον ημιτελικό, αυτοί πάνε στην 3άδα

MASTERCHEF 5: Οι εκπλήξεις στο reality μαγειρικής συνεχίζονται. Οι τρεις κριτές καλούνται να επιλέξουν τους παίχτες πο υθα συνεχίσουν, αλλά και αυτόν που θα επιστρέψει σπίτι του.

Συγκλονιστικά τα επόμενα επεισόδια στο Masterchef, καθώς οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη. Στο παιχνίδι των ανατροπών, στον δεύτερο ημιτελικό, διαγωνίζονται ο Αλέξανδρος, ο Διονύσης, ο Παύλος, η Μαρίνα και η Μαργαρίτα.

Μετά τις αποχωρήσεις του Τζιοβάνι και του Ιωάννη, το παιχνίδι έχει μπει στην τελική ευθεία… O πρώτος ημιτελικός του MasterChef 5 είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση του Ιωάννη Αυλωνίτη και ο δεύτερος είναι έτοιμος να φέρει ανατροπές στο ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Ανατροπές θα προκαλέσει η δοκιμασία αποχώρησης που θα αναδείξει την τελική τετράδα του διαγωνισμού, με τον παίκτη που είναι έτοιμος να αποχωρήσει, να είναι ιδιαιτέρως αγαπητός τόσο στο τηλεοπτικό κοινό όσο και σε συμπαίκτες και κριτές.

Σύμφωνα με spoilers, δεν θα λείψουν οι εντάσεις και τα νεύρα από το επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο παίκτης που φαίνεται να αποχωρεί σε αυτή τη φάση είναι ο Παύλος, ενώ αμέσως μετά φαίνεται να αποχωρεί ο Αλεξανδρος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στο τηλεοπτικό ένθετοι της εφημερίδας Καθημερινή της Κυριακής, και μέχρι στιγμής επιβεβαιώνεται, την τελική τριάδα απαρτίζουν οι Διονύσης, Μαρίνα και Μαργαρίτα.

Τι θα δούμε τη Δευτέρα:

Η συνέχεια στις οθόνες μας…

Media Τελευταίες ειδήσεις