Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Masterchef Spoiler: Ποιοι θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του διαγωνισμού

Masterchef Spoiler: Ποιοι θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του διαγωνισμού

ΤΕΛΙΚΟΣ MASTERCHEF: Ποιοι παίκτες έφτασαν ένα βήμα πριν το φινάλε. Ποιοι παίκτες φαίνεται να έχουν φτάσει στον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού μαγειρικής.

ΤΕΛΙΚΟΣ MASTERCHEF: Μπορεί το Masterchef να έχει παγώσει προσωρινά τα γυρίσματα λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού και της απαγόρευσης κυκλοφορίας, όμως το… απόθεμα επεισοδίων φαίνεται πως φτάνει μέχρι και τον ημιτελικό του παιχνιδιού μαγειρικής. Ουσιαστικά, συγκριτικά με τα επεισόδια που βλέπουμε στις οθόνες μας, τα επεισόδια που έχουν ολοκληρωθεί από πλευράς γυρισμάτων, σύμφωνα με πληροφορίες αρκούν μέχρι το μεγάλο φινάλε.

Το Έθνος μάλιστα αποκάλυψε την εξάδα του τελικού του Masterchef, ο οποίος εκτός απροόπτου θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Σταυρής, Τζον, Γιώργος, Μαρία, Σταύρος και Δημήτρης απαρτίζουν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την ομάδα του τελικού.

Την ίδια στιγμή, όπως αποκάλυψε η Νάνσυ Νικολαΐδου στην εκπομπή Μεσημέρι #yes, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής (και δεν μπορούν να διασταυρωθούν) στο Masterchef έχουν ήδη τους δύο φιναλίστ. Τους δύο παίκτες που θα διαγωνιστούν στον μεγάλο τελικό, όταν αυτός γίνει…
Σύμφωνα με την εκπομπή του Open, λοιπόν, οι δύο φιναλίστ που θα διεκδικήσουν το έπαθλο είναι ο Σταύρος Γεωργίου και ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Media Τελευταίες ειδήσεις