Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Masterchef – Ανούς Χεριμιάν: «Ακουσα ότι παίζει να με χτυπούσε… ο Χριστός και η Παναγία»

Masterchef – Ανούς Χεριμιάν: «Ακουσα ότι παίζει να με χτυπούσε… ο Χριστός και η Παναγία»

Για τον σύντροφο της, Διονύση Σαρακίνη μίλησε η Ανούς Χεριμιάν!

Γνωρίστηκαν στο MasterChef και λίγους μήνες αργότερα παραμένουν μαζί. Ο λόγος για την Ανούς Χεριμιάν και τον Διονύση Σαρακίνη. Η γοητευτική μαγείρισσα μίλησε, για όλα, στην κάμερα του Happy Day!

Ειδικότερα, ανέφερε πως «θέλω να πω ότι το Instagram μας έχει χωρίσει πάρα πολλές φορές και έχουμε δείξει ότι τελικά δεν έχουμε χωρίσει. Είμαστε μαζί. Αυτά είναι λίγο αστεία. Εμείς τα βλέπουμε πλέον και γελάμε».

«Έξω από το σπίτι του MasterChef ήταν καλύτερα τα πράγματα γιατί ήμασταν και οι δύο ήρεμοι και ξέραμε ότι θέλουμε να είμαστε μαζί» πρόσθεσε η Ανούς Χεριμιάν. » Άλλο το τι είναι ο Διονύσης μαζί μου και άλλο το τι είναι γενικά.

Νομίζω ότι όλοι μας στις σχέσεις μας είμαστε πολύ διαφορετικοί. Δεν γίνεται να συμπεριφερόμαστε το ίδιο στην κοπέλα ή το αγόρι μας όπως στους φίλους ή τους γνωστούς μας.

Μαζί μου φυσικά και είναι γλυκός ο Διονύσης, αλλιώς δεν θα ήμασταν μαζί. Δηλαδή αν ήταν βάρβαρος μαζί μου, δεν θα ήμασταν μαζί».

«Όταν βγήκα από το MasterChef και άκουσα ότι παίζει να με χτυπούσε… ο Χριστός και η Παναγία! Όχι, Θεέ μου, δεν ήταν ποτέ βάρβαρος».

Facebook Twitter
 

Media Τελευταίες ειδήσεις