Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Masterchef – Διονύσης: «Off camera ήμουν πιο σκληρός»

Masterchef – Διονύσης: «Off camera ήμουν πιο σκληρός»

Όσα αποκάλυψε ο φιναλίστ του MasterChef, Διονύσης Σαρακίνης.

Την Κατερίνα Καραβάτου συνάντησε ο Διονύσης από το MasterChef το πρωί της Παρασκευής στη Φωλιά των Κου Κου προκειμένου να δώσει τις δικές του απαντήσεις σε όλα όσα τον αφορούν.

 Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, τόνισε πως «είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος κρατάει. Μπορεί να μου κάνεις ένα κακό, μετά από έναν μήνα ή δυο μέρες να μου ζητήσεις συγνώμη και να είμαστε καλά.

Αν δεν μου ζητήσεις συγνώμη, έχοντας κάνει κάτι όντως πολύ βαρύ, το κρατάω και με πειράζει. Αυτό βγήκε άσχημα .Έπαιξε ρόλο ο εγκλεισμός, το γεγονός ότι ήμασταν όλη την ημέρα μαζί, η φθορά και τα σχετικά».

«Στην Μαρίνα με ενόχλησε πολύ πως άλλα έλεγε μπροστά μου και άλλα από πίσω μου. Με πείραξαν κάποιες από τις συμπεριφορές της μες στο σπίτι δεν ήταν αυτό που μας είχε δείξει στην αρχή.

Μπήκε με μια πολλή μεγάλη στρατηγική. Μπήκε εντελώς διαφορετική την δεύτερη φορά και εκεί ήταν που είπα, «όντως τώρα;». Δεν ήταν μια μαγειρική κόντρα, αλλά προσωπική» πρόσθεσε ο φιναλίστ του MasterChef στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου στο STAR.

«Σίγουρα σε πολλά πράγματα χωρίς να το καταλαβαίνω έβγαινα φάουλ. Ακόμα και για μένα. Σίγουρα θα μπορούσα να αλλάξω πολλά πράγματα, είναι παρεξηγήσιμος ο τρόπος μου».

«Από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε στον διαγωνισμό ξέραμε όλοι πότε γράφουν οι κάμερες, πότε τα μικρόφωνα είναι ανοιχτά, πότε μας παρακολουθούν, πότε ξέρουν τι λέμε.

Δεν είναι πολύ ωραίο να λέμε ότι πίσω από τις κάμερες αυτός και αυτός ήταν διαφορετικός. Όλοι ήμασταν το ίδιο».

Media Τελευταίες ειδήσεις